Ξεκινάει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και στην Κω, η φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος - Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

Ξεκινάει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και στην Κω, η φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος - Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

«Φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος 2020»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Κω «Ο ΕΡΜΗΣ», ανακοινώνεται ότι με τις διατάξεις του Νόμου 4446/2016, άρθρο 114 παρ. 1, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 4595 τεύχος Β/28-12-2017, η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, σύμφωνα με την οποία η φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος θα ξεκινήσει την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 και θα λήξει το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 .


Οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα κάτωθι :


Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Οι υποχρεώσεις των καταστημάτων και οι έλεγχοι που ισχύουν κατά τη διάρκεια των τακτικών θερινών και χειμερινών εκπτώσεων, ισχύουν και για την ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο του Νοεμβρίου .

                                                ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πασχάλης Βρακίδης                                         Δημήτριος Κώστογλου