Εμπορικό κέντρο στη Ρόδο θα κατασκευάσει ο όμιλος Βαρδινογιάννη

Εμπορικό κέντρο στη Ρόδο θα κατασκευάσει ο όμιλος Βαρδινογιάννη

Το γεγονός ότι η Ρόδος προσελκύει επενδύσεις από μεγάλες Εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, επιβεβαιώνεται και από αυτήν που σχεδιάζεται από τον Όμιλο Βαρδινογιάννη για την ανέγερση εμπορικού κέντρου σε κεντρικό σημείο της Ιαλυσού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προηγούμενο διάστημα στελέχη του Ομίλου Βαρδινογιάννη ολοκλήρωσαν την αγορά οικοπέδου έκτασης 2000 τ.μ. επί της λεωφόρου Ηρακλειδών και μάλιστα από τις κινήσεις τους φαίνεται ότι θέλουν να προχωρήσουν τα σχέδια το συντομότερο δυνατό.

Μάλιστα, τα στελέχη του Ομίλου φέρονται να ξεκίνησαν τις επισκέψεις στη Ρόδο, με σκοπό την αγορά ακινήτων για επενδύσεις, εδώ και ενάμιση χρόνο. Πρόκειται για ομάδες συνεργατών του κ. Βαρδινογιάννη, οι οποίοι έχουν αναλάβει την αποστολή να επισκέπτονται διάφορες περιοχές της χώρας, να «ανιχνεύουν» καλές περιπτώσεις αγοράς ακινήτων για επενδύσεις και στη συνέχεια να του τα παρουσιάζουν. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι εντυπωσιάστηκαν από την εξέλιξη και την τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου.

Αφού τους τράβηξε την προσοχή, λοιπόν, το συγκεκριμένο οικόπεδο, προσέγγισαν τον γνωστό συμπολίτη μας, ιδιοκτήτη ακινήτων, κ. Μιχάλη Πανάγο και ήλθαν σε συμφωνία για την αγορά του. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω και της προνομιακής τοποθεσίας στην οποία βρίσκεται το οικόπεδο «πουλήθηκε, δεν ξεπουλήθηκε».

Όσο για τα σχέδια που έχει για το οικόπεδο ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους στη χώρα, αυτά που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής είναι ότι το project περιλαμβάνει την ανέγερση ενός μεγάλου εμπορικού κέντρου, το οποίο θα περιλαμβάνει βέβαια καταστήματα, εμπορικά και όχι μόνο, αρκετά από τα οποία θα είναι και υποκαταστήματα γνωστών αλυσίδων, σούπερ μάρκετ, ακόμα και βενζινάδικο.

Ακόμη, ενδεικτικό του πόσο γρήγορα προχωρούν οι διαδικασίες, είναι ότι ήδη έχουν εκδοθεί οι οικοδομικές άδειες για τα καταστήματα μιας και πρόθεση των επενδυτών είναι να προχωρήσει άμεσα το project. Η δραστηριοποίηση του Ομίλου, όμως, στο νησί απ’ ό,τι φαίνεται δεν σταματάει με το εμπορικό κέντρο, αφού οι «ανιχνευτές» του ψάχνουν και για άλλα ακίνητα που μπορεί να τους ενδιαφέρουν.

rodiaki.gr

Manolis Xatziantoniou desk