Επιχειρηματική αποστολή στην Αλικαρνασσό. Ο Δ. Σαράντης με παραγωγούς από Κω και Κάλυμνο στο φεστιβάλ Slow Cheese Bodrum. ΦΩΤΟ

Επιχειρηματική αποστολή στην Αλικαρνασσό. Ο Δ. Σαράντης με παραγωγούς από Κω και Κάλυμνο στο φεστιβάλ Slow Cheese Bodrum. ΦΩΤΟ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχειρηματική αποστολή στην Αλικαρνασσό στο πλαίσιο του τρίτου φεστιβάλ Slow Cheese Bodrum από 11 έως 14 Απριλίου 2019.

Στην αποστολή συμμετείχε ο Δημήτρης Σαράντης. μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου καθώς και δύο παραγωγοί τυροκομικών προϊόντων, μέλη του φορέα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τη βιοτεχνία του κυρίου Παναγιώτη Γιάννου από Κω και τη μονάδα της κυρίας Θεοδώρας Κουκουβά από Κάλυμνο, οι οποίοι προώθησαν τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις τους με απόλυτη επιτυχία και διερεύνησαν ευκαιρίες για πιθανές ελληνοτουρκικές συνεργασίες και την προώθηση του διμερούς εμπορίου.

Ο δήμαρχος της Αλικαρνασσού Αχμέτ Αράς καλωσόρισε την ελληνική αποστολή και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Το Επιμελητήριο της Δωδεκανήσου στηρίζει διαρκώς τους επιχειρηματίες του Νομού, έχει παρουσία σε διεθνείς διοργανώσεις και συμβάλλει στην εξωστρέφεια και στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων - μελών του.

ADVERTORIALS