Εντυπωσιακό βίντεο: 250 άτομα μεταφέρουν στα χέρια αχυρώνα στο Οχάιο

Εντυπωσιακό βίντεο: 250 άτομα μεταφέρουν στα χέρια αχυρώνα στο Οχάιο

Ένα απίστευτο βίντεο καταγράφει τη στιγμή που 250 άνδρες κυκλώνουν έναν αχυρώνα σε φάρμα στο Οχάιο για να τον μεταφέρουν σε άλλο σημείο με τα χέρια!

Τα μέλη της θρησκευτικής κοινότητας των Άμις έφθασαν νωρίς το πρωί της 9ης Μαρτίου με ιππήλατες άμαξες στο αγρόκτημα του Γιόζεφ Χοχστέτλερ στην κομητεία Νοξ αποφασισμένοι να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Αναπτύχθηκαν στις τέσσερις πλευρές του ξύλινου κτιρίου, το σήκωσαν και άρχισαν να περπατούν σε απόσταση 50 μέτρων χωρίς να πάρουν ανάσα. Οι γυναίκες τους παρακολουθούσαν όλη αυτή την ώρα και ενθάρρυναν τους άνδρες τους σχολιάζοντας την προσπάθειά τους καθώς ίσιωναν τον αχυρώνα και τον ακουμπούσαν στη νέα του θέση. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, η διαδικασία κράτησε λιγότερο από πέντε λεπτά!

Η κοινότητα των Άμις απορρίπτει κάθε μορφή νέας τεχνολογίας και αποφεύγει τις επαφές με τον έξω κόσμο χρησιμοποιώντας κεριά για φωτισμό και άμαξες αντί για αυτοκίνητα. Υπάρχουν περίπου 40 κοινότητες διάσπαρτες στις ΗΠΑ, αρκετές εκ των οποίων στην Πενσυλβάνια και τη Νεμπράσκα.

efimerida.gr 

ADVERTORIALS