Συνελήφθη νεαρός Γερμανός για τον φόνο 9χρονου γείτονά του -Σκότωσε το παιδί με 58 μαχαιριές!

Συνελήφθη νεαρός Γερμανός για τον φόνο 9χρονου γείτονά του -Σκότωσε το παιδί με 58 μαχαιριές!

Μετά από ανθρωποκυνηγητό που διήρκεσε τέσσερις ολόκληρες ημέρες σ’ ολόκληρη τη Γερμανία η αστυνομία συνέλαβε έναν 19χρονο για το φόνο ενός 9χρονου γείτονά του, τον οποίο σκότωσε με 58 μαχαιριές!

Η αστυνομία άρχισε να αναζητεί τον Μαρσέλ Χέσε μετά τον εντοπισμό της σορού του παιδιού στο σπίτι του, στην πόλη Χέρνε στη δυτική Γερμανία. Ο δράστης είχε αναρτήσει φωτογραφίες του πτώματος στο Διαδίκτυο.

Το ελληνικό εστιατόριο "Thessaloniki Grill" στην πόλη Χέρνε, όπου παραδόθηκε ο 19χρονος στην αστυνομία

Ο 19χρονος εμφανίστηκε χθες βράδυ στο ελληνικό εστιατόριο “Thessaloniki Grill”, περίπου 150 μέτρα μακριά απ’ το σπίτι του κι είπε σ’ έναν υπάλληλο: «Καλέστε την αστυνομία. Με αναζητούν.»

Στη συνέχεια ανέφερε μια πυρκαϊά σε γειτονικό διαμέρισμα, όπου βρέθηκε άλλο ένα πτώμα, ενός άνδρα αυτή τη φορά.

Πυροσβέστες και περίοικοι έξω απ' την πολυκατοικία, όπου ο δράστης ανέφερε ότι έβαλε πυρκαϊά

Στο διαμέρισμα βρέθηκε και το πτώμα ενός άνδρα

Ο δράστης φέρεται να κόμπαζε σε chat-room στο Διαδίκτυο ότι σκότωσε και μια γυναίκα, ισχυριζόμενος ότι εκείνη «πάλεψε περισσότερο απ’ το παιδί» κι ότι ζύγιζε 120 κιλά.

Μέχρι χθες που παρέμενε ασύλληπτος ο δράστης οι αρχές της πόλης είχαν σημάνει συναγερμό ότι ο καταζητούμενος μπορεί να οπλοφορεί και προειδοποιούσαν γονείς και δασκάλους να μην αφήνουν τα παιδιά να παίζουν σε εξωτερικούς χώρους.

Μάρτυρας ανέφερε ότι ο Μαρσέλ Χέσε αποκάλυψε την επίθεσή του μέσω του WhatsApp. Είπε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν τα καταφέρε και σκότωσε έτσι το αγοράκι. Η αστυνομία είπε ότι ο ψυχοπαθής φονιάς ανέβασε στο ίντερνετ φωτογραφίες του δίπλα στο νεκρό παιδί.

Η οικογένεια του αγοριού είπε στα γερμανικά ΜΜΕ ότι ο 19χρονος του ζήτησε να τον βοηθήσει με μια σκάλα. Ο πατριός του παιδιού πήγε να το αναζητήσει και βρήκε το πτώμα στο κελάρι του Χέσε.

ADVERTORIALS