Είσαι λάτρης της μπύρας; Δες την αγγελία του Αμερικανικού μουσείου

Είσαι λάτρης της μπύρας; Δες την αγγελία του Αμερικανικού μουσείου

Το Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας δημοσίευσε μια αγγελία που απευθύνεται στους λάτρεις του αλκοόλ (και όχι μόνο).

Μπύρες ...και ετήσιος μισθός 64.650 δολαρίων

Ψάχνει έναν τυχερό για να πίνει τσάμπα μπίρες και να ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, λαμβάνοντας επιπλέον ετήσιο μισθό ύψους 64.650 δολαρίων.

Το μουσείο Σμιθσόνιαν της Ουάσινγκτον αναζητεί πραγματικά έναν ειδικό στις μπίρες, ο οποίος θα εδρεύει στην αμερικανική πρωτεύουσα και θα αναλάβει να καταγράψει την ιστορία της ζυθοποιίας στις ΗΠΑ.

Στον τυχερό υποψήφιο που θα επιλεγεί τελικά, θα προσφερθεί τριετής σύμβαση εργασίας. Βασική αποστολή του θα είναι να δοκιμάσει τις διάφορες μπίρες στα ζυθοποιεία όλης της χώρας. Θα πρέπει όμως να είναι και σε θέση να γράφει άρθρα και να κάνει έρευνες για τις εκθέσεις και τα αρχεία του τμήματος διατροφής του μουσείου.

Χαμός από τους υποψήφιους

Η μικρή αγγελία αναρτήθηκε στον ιστότοπο του μουσείου και γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία που στο τέλος διακόπηκε η πρόσβαση στη σελίδα των «Θέσεων Εργασίας».

«Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες διάβασαν την αγγελία», είπε η διευθύντρια του τμήματος, Σούζαν Έβανς, διασκεδάζοντας με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα. «Νομίζω ότι η προσφορά μας έκανε τόσο θόρυβο επειδή οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι που τελικά ενδιαφερόμαστε για κάτι που τους αφορά», σχολίασε χαριτολογώντας.

Η Έβανς μίλησε σοβαρά για την θέση του υποψήφιου: «Αναζητούμε έναν υποψήφιο με πολλά προσόντα, ο οποίος θα έχει πτυχίο τόσο σε θέματα εμπορίου όσο και στην ιστορία», τόνισε, ενθαρρύνοντας τους ιστορικούς και ιδίως όσους έχουν κάποια ειδίκευση στην ιστορία της ζυθοποιίας, να στείλουν τα βιογραφικά τους.

Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι τις 10 Αυγούστου και ο ανταγωνισμός αναμένεται πολύ μεγάλος.

ADVERTORIALS