Με κατάνυξη και συγκίνηση η άφιξη του Αγίου Φωτός στην Κω

Κοινωνια Σάββατο, 19η Απριλίου 2025
33c91d48d13611313295aff59e55121b.jpg

Λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, έφτασε στο αεροδρόμιο της Κω το Άγιο Φως, μεταφέροντας το πανανθρώπινο μήνυμα της Ανάστασης σε κάθε γωνιά του νησιού.

Το Άγιο Φως παρέλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, συνοδευόμενος από εκπροσώπους των τοπικών αρχών και της Εκκλησίας, σε μία λιτή τελετή υποδοχής στον χώρο του αεροδρομίου.

Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου μερίμνησε για την άμεση μεταφορά και διανομή του Αγίου Φωτός στις ενορίες και τα παρεκκλήσια του νησιού, ώστε όλοι οι κάτοικοι και επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να το παραλάβουν και να συμμετάσχουν στη μεγάλη Αναστάσιμη Ακολουθία.

Δείτε φωτογραφίες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
eksetaseis-egkumosuni-1.jpg
Πρόγραμμα υποστήριξης σε εγκυμονούσες του νησιού από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κω σε συνεργασία με την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκυμονούσες του νησιού και αφορά στην παροχή πακέτων βρεφικών ειδών.

stighmiotipo-othonis-2025-07-09-080048.png
IRIS: Νέο, αυξημένο όριο στις συναλλαγές από χθες 8 Ιουλίου

Αυξήθηκαν στα 1.000 ευρώ τα ημερήσια όρια μέσω IRIS, με 500 ευρώ για P2P και 500 ευρώ για P2B

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Τετάρτη, 9 Ιουλίου 11:28ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency