Ο Δήμαρχος Λέρου κατηγορεί τον Διοικητή του Α.Τ. Λέρου, επειδή γίνονται συνεχείς και αυστηροί τροχονομικοί έλεγχοι στο νησί

Ο Δήμαρχος Λέρου κατηγορεί τον Διοικητή του Α.Τ. Λέρου, επειδή γίνονται συνεχείς και αυστηροί τροχονομικοί έλεγχοι στο νησί

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η επίθεση του Δημάρχου Λέρου Κωττάκη Τιμόθεου προς τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που έδωσε στο KOSMOS TV αλλά και στο Real Voice, κατηγορεί τον Διοικητή του Α.Τ. Λέρου, ότι στο νησί γίνονται συνεχείς και αυστηροί τροχονομικοί έλεγχοι...

Όπως είναι φυσικό έχουν προκληθεί έντονες αντιδράσεις, καθώς στην Ελλάδα του 2024 με τα αμέτρητα τροχαία δυστυχήματα εγκαλείται ένας αξιωματικός επειδή η υπηρεσία του κάνει τη δουλειά της.

Ο Δήμαρχος εκτός των δηλώσεων κάλεσε σήμερα Τρίτη 28 Μαΐου 2024 κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λέρου, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη, «Ο τρόπος αστυνόμευσης του κώδικα οδικής κυκλοφορίας στη Λέρο», τονίζοντας ότι ο κατεπείγων χαρακτήρας του θέματος, επαφίεται στον τρόπο αστυνόμευσης του κώδικα οδικής κυκλοφορίας στη Λέρο.

Η συνεδρίαση όμως δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω μη απαρτίας, αφού απουσίασαζαν 4 στελέχη της δημοτικής αρχής και ένα στέλεχος της αντιπολίτευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου, απαντώντας στον Δήμαρχο.

Η ανακοίνωση

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Λέρου που με τις δηλώσεις του αναγνωρίζει δημόσια και με τον πιο εμφατικό τρόπο την εμφανή και ενισχυμένη αστυνόμευση, τη στιγμή που όλη η υπόλοιπη κοινωνία και πολύ περισσότερο οι νησιώτες την αποζητούν!

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Διοικητή και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου για την άοκνη προσπάθειά τους στον αγώνα για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

(Υ.Γ.) Η διέγερση σε ανυπακοή και η συκοφαντική δυσφήμιση συνιστούν αξιόποινες πράξεις σύμφωνα με τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα.

Για το Δ.Σ. της ΕΑΕΑΠΝΑ Για το Δ.Σ. της ΕΑΥΒΔ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Εμμανουήλ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Πέτρος ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Πέτρος ΤΟΛΟΖΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος ΜΗΛΙΟΣ


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟ KOSMOS TV.

ADVERTORIALS