Συγκλονισμένη η τοπική μας κοινωνία από τον θάνατο της 20χρονης Μαριάννας Τσίγκα

Συγκλονισμένη η τοπική μας κοινωνία από τον θάνατο της 20χρονης Μαριάννας Τσίγκα

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κω από τον θάνατο της 20χρονης συμπολίτισσάς μας Μαριάννας Τσίγκα, η οποία σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Η 20χρονη φοιτήτρια της σχολής Πλοιάρχων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου, βρισκόταν στο πλαίσιο της πρακτικής της σε ταξίδι με δεξαμενόπλοιο (Γκαζάδικο).

Στα μέσα Αυγούστου η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε να βγάζει εξανθήματα, ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό και λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο. Μετά από αρκετές ημέρες η 20χρονη, η οποία είχε επιβιβαστεί και έκανε κανονικά την πρακτική της στο πλοίο, μεταφέρθηκε στην Ελλάδα αρχικά σε νοσοκομείο του Πειραιά όπου και νοσηλεύτηκε, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα.

Η υγεία της συμπολίτισσάς μας φαινόταν ότι βελτιωνόταν μέχρι την προηγούμενη Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, όταν η υγεία της κοπέλας παρουσίασε ξαφνική επιδείνωση. Η Μαριάννα από εκείνη την ημέρα δεν συνήλθε ξανά, ενώ έπαθε πολυοργανική ανεπάρκεια, αφήνοντας σήμερα το πρωί την τελευταία της πνοή.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διενεργηθεί στην Αθήνα νεκροψία - νεκροτομή.

Η οικογένεια του kosnews24 εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό της Μαριάννας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μαριάννας.

ADVERTORIALS