Ήρθε η νέα έξυπνη εφαρμογή SmartVille από τη ΔΕΥΑΚ - Προσφέρει ηλεκτρονικό E-Bill, πλήρη έλεγχο στη διαχείριση του υδρομέτρου και σύγχρονες αυτοματοποιημένες υπηρεσίες

Ήρθε η νέα έξυπνη εφαρμογή SmartVille από τη ΔΕΥΑΚ - Προσφέρει ηλεκτρονικό E-Bill, πλήρη έλεγχο στη διαχείριση του υδρομέτρου και σύγχρονες αυτοματοποιημένες υπηρεσίες

Η είσοδος των καταναλωτών γίνεται με τους κωδικούς taxisnet.

Η εφαρμογή είναι ήδη στον αέρα με αρκετούς συμπολίτες μας να την έχουν κατεβάσει.

Στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ, έγινε σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου, η παρουσίαση της νέας εφαρμογής Smart Ville App για τους δημότες, καταναλωτές της ΔΕΥΑ Κω.

Στην παρουσίαση ''το παρών'' έδωσαν ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κωνσταντίνος Ζαχαρός, η Διευθύντρια της επιχείρησης Ευτυχία Παπαλεξίου και ο υπάλληλος της ΔΕΥΑΚ Αντώνης Κασσιώτης (ΔΕ Πληροφορικής).

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SMARTVILLE

Η χρήση του SmartVille δεν αφορά αποκλειστικά τους δημότες του Δήμου Κω, αλλά και όλους τους πολίτες που διατηρούν ενεργή παροχή νερού στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν για συσκευές Android ή iOS μέσω Google Play ή App Store αντίστοιχα, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας my.smartville.gr.

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή. Μόλις ο χρήστης κατεβάσει την εφαρμογή στη συσκευή του, επιλέγει τη Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω από την σχετική λίστα, συμπληρώνει ονοματεπώνυμο, e-mail και αριθμό κινητού, και ταυτοποιεί τα στοιχεία του μέσω του TAXISΝet.

Η ταυτοποίηση μέσω TAXISΝet επαληθεύει με ασφάλεια τα στοιχεία του χρήστη, ενώ παράλληλα του δίνει πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς ύδρευσης που διατηρεί στην ίδια ή/και σε άλλη Δ.Ε.Υ.Α. στην Ελλάδα. Έτσι, από ένα μόνο προφίλ μπορεί να παρακολουθεί πολλαπλά υδρόμετρα.

Το SmartVille προσφέρει ευελιξία στον χρήστη, καθώς από μία μόνο εφαρμογή μπορεί:

  1. να βλέπει το πλήρες ιστορικό των χρεώσεών του και να εξοφλεί τους λογαριασμούς του εύκολα και με ασφάλεια, εξοικονομώντας χρόνο κι απολαμβάνοντας τακτικές εκπτώσεις
  2. να ελέγχει τις καταναλώσεις νερού και να θέτει όρια
  3. να ενημερώνεται εγκαίρως για διακοπές υδροδότησης στην περιοχή του
  4. να λαμβάνει ειδοποιήσεις για πιθανές διαρροές νερού στην οικία ή την επιχείρησή του
  5. να υποβάλει αναφορές προβλημάτων υδροδότησης απευθείας στην υπηρεσία με φωτογραφία και θέση στον χάρτη
  6. να βλέπει σε χάρτη όλα τα φυσικά σημεία εξόφλησης.

Μέσω της εφαρμογής SmartVille , η Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω παρέχει στον καταναλωτή όχι μόνο ένα καινοτόμο εργαλείο για τον έλεγχο του υδρομέτρου του, αλλά δημιουργεί, ουσιαστικά, ένα σύγχρονο κανάλι άμεσης επικοινωνίας και τον εμπλέκει ενεργά στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

DSC_7367.jpg

DSC_7358.jpg

DSC_7353.jpg

ADVERTORIALS