Γιώργος Κίτσης: Κύριε Δήμαρχε γιατί ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ?

Γιώργος Κίτσης: Κύριε Δήμαρχε γιατί ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ?
Γράφει ο Γιώργος Κίτσης.
 
Ο εκάστοτε Δήμαρχος της ΚΩ είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη της σύνταξης-υποβολής των φακέλων των έργων ανάπτυξης του νησιού μας. Η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου δεν φέρει ευθύνη για τις παραλείψεις -αδιαφορία των Δημάρχων της ΚΩ της περιόδου 2010-2023 .
 
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω το 2020 με πρόεδρο τον  Χόνδρο Κω/νο και  Αν/πρόεδρο τον  Ναβροζίδη  Χαράλαμπο εξασφάλισε επιχορήγηση  907.000 ευρώ, για μελέτες που αφορούν στα λιμάνια ευθύνης του ΔΛΤ ΚΩ μέσω χρηματοδότησης από το  <ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ>  που αφορούν:

α. Master   Plan  λιμένα Κω.
β. Χωροταξικό αναπτυξιακό σχέδιο λιμένα  Μαστιχαρίου .
γ. Πρόγραμμα ανάπτυξης λιμένα   Καμαρίου  Κεφάλου.
δ. Καθορισμός χερσαίας ζώνης λιμένα   Καρδάμαινας .
ε. Πρόγραμμα ανάπτυξης νήσου Αστυπάλαιας  λιμένα  Σκάλα ,λιμένα Ανάληψη.
στ. Πρόγραμμα ανάπτυξης νήσου Νισύρου λιμένα Μανδράκι , λιμένα Πάλοι  .  
 
Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει η διαδικασία διαγωνισμού ανάθεσης των μελετών.
Κύριε Δήμαρχε γιατί  ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ? 
 
H κατασκευή προβλήτας για τα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι και η ολοκλήρωση των μελετών ανάπτυξης για τα λιμάνια Μαστιχαρίου – Καρδάμαινας – Κεφάλου-Αστυπάλαιας-Νισύρου είναι ζωτικής σημασίας  για το νησιά μας γιατί θα εξασφαλίσει δεκάδες νέες  θέσεις εργασίας για τους ντόπιους δημότες και έσοδα για  τις επιχειρήσεις του νησιού μας με την αύξηση των προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων -επιμήκυνση τουριστικής περιόδου όλο τον χρόνο.
 
Ο Κύριος Περιφερειάρχης που κοινοποιείται παρακαλείται να επιβλέψει  την ανάθεση του master plan για τα νησιά μας εντός του καθορισμένου χρονικού ορίου με δεδομένο ότι οι μελέτες ωριμάζουν σε δύο χρόνια.
 
 
 
Screenshot_605.jpg
ADVERTORIALS