Ο Δήμος Κω τίμησε τον Δρ. Νάσσερ Λόζα, Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας

Ο Δήμος Κω τίμησε τον Δρ. Νάσσερ Λόζα, Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας

Σε μια λιτή εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, ο Δήμος Κω τίμησε τον σπουδαίο γιατρό και φίλο της Κω Δρ. Νάσσερ Λόζα, Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας.

Παρουσία του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, του Επάρχου Κω - Νισύρου Γιάννη Καμπανή, της Αντιδημάρχου Τουρισμού Σέβης Βλάχου, της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κω Μαρίας Φρατζάκη, της εντεταλμένης συμβούλου πρόνοιας Σταματίας Κανταρζή, του Εντεταλμένου Συμβούλου σε θέματα Δημόσιας Υγείας Δουδού Σοφοκλή, του Γενικού Διευθυντή της Μαρίνας Κω και καλό φίλο του γιατρού Αντώνη Δρόσο και συγγενών και φίλων του Δρ. Νάσσερ Λόζα, ο Δήμος Κω τίμησε το μεσημέρι της Δευτέρας τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας, για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στην ιατρική κοινότητα και την αγάπη του προς την Κω ως επαναλαμβανόμενος επισκέπτης.

Ο Δρ. Νάσσερ Λόζα επισκέπτεται για περισσότερα από 15 χρόνια το νησί μας. Λάτρης της Κω όπως ο ίδιος δήλωσε, νιώθει πλέον ότι το νησί μας είναι το δεύτερο σπίτι του. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο κ. Νάσσερ χρησιμοποιώντας τις υψηλού επιπέδου γωνριμίες του, προσπαθεί να δώσει λύσεις σε αρκετά ζητήματα που αφορούν το νησί μας, βάζοντας το δικό του λιθαράκι όπου χρειαστεί, αθόρυβα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο αλλά και φωτορεπορτάζ

ADVERTORIALS