Ξανά χωρίς παθολόγο το νοσοκομείο της Κω

Ξανά χωρίς παθολόγο το νοσοκομείο της Κω

Ξανά χωρίς παθολόγο το νοσοκομείο της Κω!

Τα κενά, μετά την παραίτηση των παθολόγων του νοσοκομείου, το τελευταίο χρονικό διάστημα τα κάλυπταν παθολόγοι οι οποίοι ερχόντουσαν για λίγες ημέρες στο νησί μας.

Η τελευταία παθολόγος που είχε έρθει στο νοσοκομείο μας για μόλις 10 ημέρες, έφυγε την 1η Ιουνίου με το νοσοκομείο από τότε να παραμένει χωρίς παθολόγο.

Η γενική ιατρός του νοσοκομείου της Κω, η οποία ελλείψει παθολόγου εκτελούσε χρέη παθολόγου, από χθες έχει πάρει άδεια για 20 ημέρες (την οποία και δικαιούται), με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη λειτουργία του παθολογικού τομέα του Νοσοκομείου...

Να σημειωθεί πάντως ότι ακόμη και οι παθολόγοι οι οποίοι ερχόντουσαν από την Αθήνα για να καλύψουν για λίγες ημέρες το κενό, βρισκόντουσαν στο νοσοκομείο τις ώρες της βάρδιας τους, κάνοντας ελάχιστες εφημερίες, με αποτέλεσμα το νοσοκομείο της Κω από το μεσημέρι και έπειτα, να μην έχει διαθέσιμο παθολόγο.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν εκτός από τις φωτογραφίες και τις βαρύγδουπες δηλώσεις για νέο νοσοκομείο από όλους τους εμπλεκόμενους, έχουν βρεθεί ουσιαστικές λύσεις για τη στελέχωση του υπάρχοντος!

ADVERTORIALS