Ξεκίνησε η διαδικασία χορήγησης Δελτίων Μετακίνησης Α.Μ.Ε.Α. 2022 από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Κω

Ξεκίνησε η διαδικασία χορήγησης Δελτίων Μετακίνησης Α.Μ.Ε.Α. 2022 από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Κω

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟY

ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΩ - ΝΙΣΥΡΟΥ

Κως 1/04/2022

eparxos.png

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ Α.Μ.Ε.Α. 2022

Ξεκίνησε η διαδικασία χορήγησης Δελτίων Μετακίνησης Α.Μ.Ε.Α. 2022 από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Κω, σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ. 5805/Τ. β΄/ 10-12-2021 και τη διευκρινιστική εγκύκλιο με Α.Δ.Α.: 6Ο5Β46ΜΤΛΚ-ΞΦΝ.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για έκδοση νέων δελτίων είναι: φωτοτυπία ταυτότητας, πρόσφατο εκκαθαριστικό εφορίας, δύο φωτογραφίες, υπεύθυνη δήλωση περί της διεύθυνσης κατοικίας και τη μη παραλαβή ανάλογου Δελτίου από άλλη Περιφερειακή Ενότητα ή Κ.Ε.Π., έγγραφο ΚΕΠΑ όπου να αναγράφεται ως ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67%, βιβλιάριο υγείας.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ανανέωση υπαρχόντων δελτίων είναι: φωτοτυπία ταυτότητας, πρόσφατο εκκαθαριστικό εφορίας, υπεύθυνη δήλωση περί της διεύθυνσης κατοικίας και τη μη παραλαβή ανάλογου Δελτίου από άλλη Περιφερειακή Ενότητα ή Κ.Ε.Π., βιβλιάριο υγείας.

Για πληροφορίες και για ορισμό συνάντησης για έκδοση ή ανανέωση Δελτίου, επικοινωνήστε με την Προϊσταμένη του Τμήματος Δήμητρα Γιάχου αρ. τηλ.: 22420-57915 και την Υπάλληλο Μηνοδώρα Βασιλειάδη αρ. τηλ.: 22420-57903 από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά το ωράριο απασχόλησης τους 07:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας του Επαρχείου Κω είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν άμεσα τους συμπολίτες μας, τηρώντας τα μέτρα πρόληψης κατά της πανδημίας covid19, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS