Κλειστός ο δρόμος από Ασκληπιείο προς Ζιά - Σε επιφυλακή οι αρχές σε όλο το νησί - Δηλώσεις του Αντιδημάρχου Στ. Καμπουράκη

Κλειστός ο δρόμος από Ασκληπιείο προς Ζιά - Σε επιφυλακή οι αρχές σε όλο το νησί - Δηλώσεις του Αντιδημάρχου Στ. Καμπουράκη

Κλειστός θα παραμείνει μέχρι αύριο ο δρόμος από το Ασκληπιείο προς τη Ζιά, μετά από εισήγηση του Αντιδημάρχου Στ Καμπουράκη και σε συννενόηση με τις αρχές, καθώς λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο νησί μας, τα ορμητικά νερά κατέβασαν φερτά υλικά στο οδικό δίκτυο!

Με γνώμονα να μην κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή έχει τοποθετηθεί σήμανση, απαγορεύοντας τη διέλευση των οχημάτων!

Ο Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω κ Σταμάτης Α Καμπουράκης μιλώντας στο kosnews24 σημείωσε πως το πρωί θα αξιολογηθεί η κατάσταση του οδικού δικτύου από το Ασκληπιείο προς τη Ζιά και θα υπάρξουν παρεμβάσεις έτσι ώστε ο δρόμος να είναι ασφαλής και να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία!

Ο κ Καμπουράκης σημείωσε πως ο έγκαιρος καθαρισμός των ρεμάτων και των ποταμών έχει βοηθήσει αρκετά καθώς μετά από 2 ημέρες έντονων καιρικών φαινομένων δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο νησί!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από νωρίς το απόγευμα από το δρόμο Ασκληπιείο - Ζια!

ADVERTORIALS