Σύντομο διάλογο με νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Κω είχε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την έξοδό του από το νοσηλευτικό ίδρυμα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί.
Η νοσηλεύτρια κάλεσε τον Υπουργό να επισκεφθεί τους ασθενείς και να συνομιλήσει μαζί τους, προκειμένου, όπως ανέφερε, να ακούσει τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο κ. Γεωργιάδης τη ρώτησε ποια είναι τα συγκεκριμένα προβλήματα, με τη νοσηλεύτρια να απαντά ότι είναι πολλά και ότι θα πρέπει να επισκεφθεί ο ίδιος τους ασθενείς για να τα ακούσει. Παράλληλα, σημείωσε ότι τα προβλήματα δεν αφορούν αποκλειστικά το Νοσοκομείο Κω, αλλά γενικότερα τα νοσοκομεία της χώρας.
Από την πλευρά του, ο Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στο νέο σύστημα αξιολόγησης των νοσοκομείων, μέσω του οποίου οι ίδιοι οι ασθενείς καλούνται να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες που έλαβαν. Όπως ανέφερε, το 91% των ασθενών που απάντησαν στην αξιολόγηση εξέφρασε θετική άποψη για το Νοσοκομείο Κω.
Η νοσηλεύτρια αντέδρασε, λέγοντας στον Υπουργό ότι «αυτοί είναι οι δικοί σας ασθενείς που απαντούν», επιμένοντας στην ανάγκη να συνομιλήσει ο ίδιος με τους νοσηλευόμενους και να ακούσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον διάλογο μεταξύ του Υπουργού Υγείας και της νοσηλεύτριας του Νοσοκομείου Κω.
Ποιοι και πώς κερδίζουν έως 45%, πώς υπολογίζεται το όφελος.
Ενα μικρό ποσό που αποστέλλεται για καθημερινές ανάγκες δεν αποκτά φορολογικό ενδιαφέρον μόνο και μόνο επειδή μεταφέρθηκε ηλεκτρονικά