Σύντομο διάλογο με νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Κω είχε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την έξοδό του από το νοσηλευτικό ίδρυμα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί.
Η νοσηλεύτρια κάλεσε τον Υπουργό να επισκεφθεί τους ασθενείς και να συνομιλήσει μαζί τους, προκειμένου, όπως ανέφερε, να ακούσει τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο κ. Γεωργιάδης τη ρώτησε ποια είναι τα συγκεκριμένα προβλήματα, με τη νοσηλεύτρια να απαντά ότι είναι πολλά και ότι θα πρέπει να επισκεφθεί ο ίδιος τους ασθενείς για να τα ακούσει. Παράλληλα, σημείωσε ότι τα προβλήματα δεν αφορούν αποκλειστικά το Νοσοκομείο Κω, αλλά γενικότερα τα νοσοκομεία της χώρας.
Από την πλευρά του, ο Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στο νέο σύστημα αξιολόγησης των νοσοκομείων, μέσω του οποίου οι ίδιοι οι ασθενείς καλούνται να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες που έλαβαν. Όπως ανέφερε, το 91% των ασθενών που απάντησαν στην αξιολόγηση εξέφρασε θετική άποψη για το Νοσοκομείο Κω.
Η νοσηλεύτρια αντέδρασε, λέγοντας στον Υπουργό ότι «αυτοί είναι οι δικοί σας ασθενείς που απαντούν», επιμένοντας στην ανάγκη να συνομιλήσει ο ίδιος με τους νοσηλευόμενους και να ακούσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον διάλογο μεταξύ του Υπουργού Υγείας και της νοσηλεύτριας του Νοσοκομείου Κω.
Στην υπόθεση του ταμειακού ελλείμματος που είχε διαπιστωθεί στη Μαρίνα της Κω αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24.
Για τη συνοχή της Δημοτικής Αρχής και την πορεία προς τις εκλογές του 2028 μίλησε ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, στην εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24.
Την ανάληψη ουσιαστικών πρωτοβουλιών από τον Δήμο Κω για τη μετεγκατάσταση της Ελληνικής Αστυνομίας και την ανάδειξη του ιστορικού κτιρίου όπου στεγάζεται ζητά ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Γιωργαλλής
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας