Tο καθιερωμένο φιλικό προς τιμήν του Χάρη Πασσανικολάκη, για πρώτη φορά, στο ''Πράσινο'' Παλιό Γήπεδο Ανταγόρα

Tο καθιερωμένο φιλικό προς τιμήν του Χάρη Πασσανικολάκη, για πρώτη φορά, στο ''Πράσινο'' Παλιό Γήπεδο Ανταγόρα

Μέσα σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον φιλικό προς τιμήν του Χάρη Πασσανικολάκη. Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι το παλιό γήπεδο Ανταγόρα είναι πια πράσινο και το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Χάρης είδε το σημερινό φιλικό χαμογελαστός.

Το παρών έδωσαν αρκετές παλιές δόξες του Κωακού ποδοσφαίρου όπως και παιδιά που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία όπως είναι ο Στέργος Μαρίνος αλλά και Κώοι ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν με την παρουσία τους στον Παναθηναϊκό και στον Ατρόμητο όπως είναι ο Γιώργος Κυριόπουλος και ο Σταμάτης Σαρηγιάννης.

Όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν τα πειράγματα ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που αναπολούσαν τις παλιές εποχές όταν το γήπεδο ακόμη ήταν ξερό κάνοντας μία σύγκριση για το πόσο καλύτερα είναι τα πράγματα σήμερα και τι παραπάνω θα μπορούσαν να κάνουν στο ποδόσφαιρο.

Το παρόν εκ μέρους της δημοτικής αρχής έδωσε ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο αντιπρόεδρος του λιμενικού ταμείου Μπάμπης Ναβροζίδης, ο πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού Μιχάλης Γεωργαλής ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε, ο σύμβουλος της κοινότητας Ασφενδιού, Σεβαστιανός Παρβέρης και ο υπεύθυνος της υπηρεσίας πρασίνου, Μανώλης Καματερός.

Αρκετά χαρούμενος και συγκινημένος ήταν και ο γιος του Χάρη Πασσανικολάκη, Γιώργος αφού τόσο αυτός όσο και ο πατέρας του προσπάθησαν αρκετά για αυτό το γήπεδο και ο αγώνας τους δικαιώθηκε.

Πηγή: https://www.giafkasports.gr/ 

IMG_1333.jpg

ADVERTORIALS