Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή από τη Λέσχη LIONS Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» στην 15η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήµατα, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου

Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή από τη Λέσχη LIONS Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» στην 15η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήµατα, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου

H Λέσχη LIONS Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» σας προσκαλεί στην

15η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήµατα

Το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

 

Σε µια περίοδο που, µε µεγάλη ανησυχία, παρακολουθούµε τους δείκτες τροχαίων δυστυχηµάτων να αυξάνονται, η λέσχη Lions Κω Ιπποκράτης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», με την Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου και το τμήμα της Τροχαίας Κω συνεχίζει δυναµικά τις δράσεις ενεργοποίησης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για «έναν κόσµο χωρίς τροχαία δυστυχήµατα». Έτσι, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, διοργανώνεται η 15η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήµατα» στο νυχτερινό μαγαζί SITAR, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου!

Κεντρικός άξονας της δράσης είναι ότι «αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε µαζί» ενώ, το µήνυµα είναι η προτροπή στις παρέες, να ορίσουν ένα άτοµο που, δεν θα καταναλώσει ποτό εκείνη τη βραδιά, αλλά και υιοθετώντας το γενικότερα, να αναλάβει το ρόλο του «οδηγού της παρέας» φορώντας ένα ειδικό βραχιολάκι που θα του το θυµίζει.

«Το να µείνεις νηφάλιος είναι τόσο απλό όσο να φορέσεις ένα βραχιολάκι! Απλά κάν’ το. Η ζωή είναι ωραία, µη τη χάσεις για ένα ποτό!»

 

Η ενηµέρωση και ευαισθητοποίηση, κοινού και οδηγών, για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, είναι ένα σηµαντικό µήνυµα που θέλουµε να στείλουµε όσο πιο µακριά γίνεται, ώστε να σωθούν ζωές. Κάθε χρόνο αρκετές χιλιάδες οδηγοί, κυρίως νεαρής ηλικίας, συµµετέχουν σε αυτήν τη βραδιά, ενώνοντας τις δυνάµεις τους µε το Ινστιτούτο, τους αντίστοιχους Ευρωπαϊκούς Οργανισµούς και άλλους θεσµικούς φορείς, για την προστασία της ζωής όλων αλλά, κυρίως, των νέων ανθρώπων στους δρόµους της χώρας τους.

Στόχος µας φέτος, τα αποτελέσµατα να είναι ακόµα καλύτερα καθώς είναι πολλά ακόµη που πρέπει να γίνουν στη χώρα µας για την Οδική Ασφάλεια.

Με εκτίμηση

H Πρόεδρος

  1. L. Νίλουφερ Τλε
ADVERTORIALS