Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Κοινοτάρχης Καρδάμαινας, Νικόλαος Χατζηστεφάνου - Συλλυπητήριο μήνυμα της ΝΔ Κω

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Κοινοτάρχης Καρδάμαινας, Νικόλαος Χατζηστεφάνου - Συλλυπητήριο μήνυμα της ΝΔ Κω

 

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο θάνατο του πρώην Κοινοτάρχη Καρδάμαινας, Νικολάου Χατζηστεφάνου.

Ο Νίκος ήταν μία πολυσχιδής προσωπικότητα που ξεχώριζε για την εργατικότητα, το ήθος, την καλοσύνη και κυρίως την αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καρδάμαινα.

Άνθρωπος πρόσχαρος, ζεστός και κοινωνικός ήταν αγαπητός από όλους και κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση πολιτικών φίλων και αντιπάλων.

Η αναγνώριση, η αγάπη και η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό του ήταν τέτοια που οι συμπολίτες του τον εξέλεξαν για 2 τετραετίες στη θέση του Προέδρου της Κοινότητας Καρδάμαινας, θέση την οποία υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια για 8 συναπτά έτη, από το 1986 έως το 1994.

Λειτουργούσε πάντοτε με γνώμονα το καλό του τόπου και παρήγαγε εκτεταμένο και καινοτόμο έργο θέτοντας στέρεες βάσεις για την ανάπτυξη της Καρδάμαινας.

Ενδεικτικά, πρέπει να αναφερθεί ότι ως Πρόεδρος της Κοινότητας Καρδάμαινας έδωσε λύση στο χρόνιο πρόβλημα υδροδότησης της Καρδάμαινας, ενέταξε στο πρόγραμμα INTERREG  το βιολογικό και το αποχετευτικό του χωριού, πέτυχε την επέκταση του λιμένα Καρδάμαινας, προέβη στην επέκταση του σχεδίου πόλεως Καρδάμαινας και προέβη σε εκτεταμένο έργο ασφαλτοστρώσεων τόσο στον οικισμό όσο και στις γεωργικές περιοχές της Κοινότητας.

Το σπουδαίο έργο του αναγνωρίζεται πλέον από όλους.

Ασφαλώς, ο Νίκος ήταν και ένας μεγάλος μαχητής της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας ήταν μέλος και υπηρέτησε το κόμμα μας με αγάπη και ζήλο επί σειρά δεκαετιών.

Στις αγαπημένες του κόρες και στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Καρδάμαινας που θα τον αγκαλιάσει.

Καλό ταξίδι Νίκο!

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω

Νέας Δημοκρατίας


Συλλυπητήριο Μήνυμα

 

Φτωχότερη είναι από σήμερα η Κωακή κοινωνία, μετά τον άδικο και αιφνίδιο χαμό του Νίκου Χατζηστεφάνου, ο οποίος νικήθηκε μετά από έναν άνισο αγώνα από τον καρκίνο. 

Ένας σπουδαίος, ευγενικός, δραστήριος, μάχιμος και αγαπητός πατριώτης που αγαπούσε τον τόπο του και ήθελε να τον υπηρετήσει. Εξάλλου το έχει αποδείξει με την εντιμότητα , την συνέπεια, την εργατικότητα αλλά και την αυτοδιοικητική του πορεία όπου διατέλεσε επί δυο συναπτές τετραετίες ως Πρόεδρος της κοινότητας της Καρδάμαινας. Ήταν αυτός που θεμελίωσε ουσιαστικά έργα, όπως την επέκταση του λιμανιού της Καρδάμαινας, την επέκταση του σχεδίου πόλεως και επιπλέον έπραξε ένα εκτεταμένο έργο ασφαλτοστρώσεων τόσο στον οικισμό όσο και στις γεωργικές περιοχές της Κοινότητας. Ήταν αυτός που έλυσε το πιο σημαντικό και σοβαρό θέμα την δεκαετία του 1990, το χρόνιο πρόβλημα υδροδότησης της Καρδάμαινας.

 Μεγάλος αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας ήταν μέλος και την υπηρέτησε με αφοσίωση, θέρμη και αγάπη.

Έφυγε από κοντά μας πρόωρα, αλλά ό,τι άφησε πίσω του θα παραμείνει ανεξίτηλο στον χρόνο και θα θυμίζει διαχρονικά το έργο του.

Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου θλίψη , καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου προς την οικογένεια του.

Αγαπητέ φίλε καλό ταξίδι.

 

 

Ιωάννης Παππάς

Βουλευτής Δωδεκανήσου

Νέας Δημοκρατίας

ADVERTORIALS