ΣΕΠΕ ΚΩ: Συνάντηση με τον Έπαρχο Κω - Νισύρου, για τα προβλήματα που παρουσίασε το πρόγραμμα «Νησίδα» σε σχέση με την Εστίαση

ΣΕΠΕ ΚΩ: Συνάντηση με τον Έπαρχο Κω - Νισύρου, για τα προβλήματα που παρουσίασε το πρόγραμμα «Νησίδα» σε σχέση με την Εστίαση
Προγραμματισμένη συνάντηση σήμερα με τον Έπαρχο, κ. Ιωάννη Καμπανή, παρουσία του προέδρου των λογιστών Κω κ. Χρήστου ΄Εψιμου, για τα προβλήματα που παρουσίασε το πρόγραμμα «Νησίδα» σε σχέση με την Εστίαση. Στη συνάντηση υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας κ. Βουτσινό.
 
Στη συνάντηση αυτή θέσαμε στον Έπαρχο και τον κ. Βουτσινό τα δύο βασικά μας αιτήματα σε σχέση με το «Νησίδα», όπως είχαμε κάνει το προηγούμενο διάστημα στις επαφές που είχαμε με τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο, με στελέχη της περιφερειακής αρχής και με βουλευτές του νομού. Αυτά είναι:
1ον. Όλες οι επιχειρήσεις εστίασης θα πρέπει να ενταχθούν στην κατηγορία όπου πραγματικά ανήκουν, την Δ δηλαδή, και να βαθμολογηθούν σ’ αυτήν, καθότι, το γεγονός ότι η ξεχωριστή κατηγορία Δ για την Εστίαση μπήκε εκ των υστέρων, είχε σαν αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις εστίασης να δηλωθούν στην κατηγορία Β Τουρισμός-Υπηρεσίες.
 
 
2ον. Παράλληλα, πρέπει να δοθεί η δυνατότητα διόρθωσης τυπικών λαθών και παραλείψεων κατά την διαδικασία των ενστάσεων. Ζητήσαμε λοιπόν, επιχειρήσεις που έχουν την απαιτούμενη βαθμολογία, να μην απορρίπτονται όταν λείπει ένα παραστατικό που μπορεί να προσκομιστεί στη διαδικασία της ένστασης ή όταν υπάρχουν λάθη εκ παραδρομής που μπορούν να διορθωθούν.
 
 
Το πρώτο από τα αιτήματα υπήρξε η διαβεβαίωση ότι θα ικανοποιηθεί και αισιοδοξούμε και για το δεύτερο.
 
 
Ευχαριστούμε τον Έπαρχο για την κατανόηση και ευελπιστούμε ότι η Περιφερειακή Αρχή θα ικανοποιήσει τα λογικά και δίκαια αιτήματά μας.
Για το ΣΕΠΕΚΩ
Ο πρόεδρος
Μανιάς Βασίλης
ADVERTORIALS