O Αγιασμός στο Σβουρένειο ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Κω - Το σπουδαίο έργο του Κέντρου, το οποίο αναβαθμίζεται συνεχώς

O Αγιασμός στο Σβουρένειο ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Κω - Το σπουδαίο έργο του Κέντρου, το οποίο αναβαθμίζεται συνεχώς

Το πρωί της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Σβουρένειο ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Κω, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, να τελεί τον Αγιασμό.

Το ''παρών'' έδωσαν ο Έπαρχος Κω- Νισύρου Ι. Καμπανής, ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Σ. Βλάχου, η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Δ. Τελλή, η εντεταλμένη σύμβουλος πρόνοιας και αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Σ. Κανταρζή καθώς και οι γονείς των παιδιών!

Ο Διευθυντής του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Κω κ. Κώστας Χατζηδαυίδ, αφού έκανε τον απολογισμό της περυσινής σχολικής χρονιάς, αναφέρθηκε σε σπουδαίες πρωτοβουλίες και δράσεις μέσω των οποίων αναβαθμίζονται ουσιαστικά οι υπηρεσίες του Κέντρου.

Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού προσωπικού επεκτείνεται το διδακτικό ωράριο κατά πέντε ώρες την εβδομάδα. Ακόμη αναφέρθηκε στη νέα αίθουσα ΄΄αισθητηριακής ολοκλήρωσης΄΄ όπου θα λειτουργήσει από φέτος στο ''Σβουρένειο'', μετά από χορηγία της οικογένειας Χατζηγιακουμή, εις μνήμην του Στέφανου Σωτ. Χατζηγιακουμή, και την προσφορά των εργαζομένων του KOS TV (Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ).

Κλείνοντας ο κ. Χατζηδαυίδ σημείωσε πως στα πλαίσια της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα παιδιά του Κέντρου και τις οικογένειες τους η Νευρολόγος κά Νικόλ Τένζ και ο Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος κ. Παναγιώτης Κουζούκας θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους ως ‘Αμισθί Επιστημονικοί Συνεργάτες του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ’.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες καθώς και βίντεο από τον Αγιασμό και τις δηλώσεις!

ADVERTORIALS