ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΩ ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ: Όλοι στη συγκέντρωση για την υγεία, την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, έξω από το νοσοκομείο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΩ ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ: Όλοι στη συγκέντρωση για την υγεία, την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, έξω από το νοσοκομείο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΩ ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Κω μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, συνεχίζει να καλλιεργεί τα κριτήρια σκέψης και δράσης στις γυναίκες του νησιού μας .

Εμείς οι γυναίκες και οι οικογένειες μας είμαστε εκτεθειμένες μπρός στην επιδημία του Κορωναιού.

Είναι γνωστά τα τεράστια κενά του δημόσιου συστήματος υγείας εδώ στο νησί. Χωρίς πνευμονολόγο ,χωρίς ί; ΜΕΘ   σωστά επανδρωμένη με ανεπαρκή στόλο στο ΕΚΑΒ για τις διακομιδές σε άλλα νοσοκομεία, χωρίς αναλώσιμα και άλλα.

Γιατί να είναι δική μας ευθύνη όπως μας έλεγαν σε καθημερινή βάση τους τρεις μήνες που περάσαμε τα ΜΜΕ? Είναι δική μας ευθύνη να λειτουργούν σωστά οι πρωτοβάθμιες φροντίδες υγείας ? όπως το κέντρο υγείας Αντιμάχειας. ?

Γιατί να πρέπει να χρυσοπληρώνουμε τα ιδιωτικά κέντρα για την πρόληψη , τη θεραπεία και το φάρμακο?

Γιατί να μεταφερόμαστε με κίνδυνο της ζωής μας σε Ρόδο ή Αθήνα? Τελικά πως θα υποδεχθούμε σε λίγες μέρες πους ξένους τουρίστες που περιμένουμε?

Χωρίς προσόντα? Χωρίς σωστό έλεγχο, σωστή θεραπεία .

Όλα τα παραπάνω δεν είναι δική μας ευθύνη.

Είναι ευθύνη της κυβέρνησης να μην τους αφήσουμε.

Να μας πνίξουν με αυτή την πολιτική που μας αφήνει αβοήθητους να βιώνουμε την ανασφάλεια, την εκμετάλλευση και την ανεργία .

Οι διεκδικήσεις μας δε μπαίνουν σε καραντίνα

ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ 1/7 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

.

ADVERTORIALS