KOS TV το νέο όνομα της Δημοτικής Τηλεόρασης Κω - Δείτε το σήμα

Κοινωνια Τρίτη, 9η Ιουνίου 2020
cf6c439010401c1480ef4907c0d6514d.jpg

To νέο σήμα της Δημοτικής Τηλεόρασης Κω, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης στο ξενοδοχείο ΚΩΣ.

Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς και ο Πρόεδρος της επιχείρησης Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, με την παρουσία του Διευθυντή του Σταθμού Χαράλαμπου Τσατσαρώνη και των εργαζομένων, παρουσίασαν το νέο σήμα του σταθμού, ο οποίος μετονομάζεται σε KOS TV.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Κω ο οποίος τόνισε πως οι εργαζόμενοι του σταθμού είναι ο πυλώνας μιας νέας προσπάθειας που γίνεται για τη Δημοτική Τηλεόραση Κω, με το Δήμο της Κω να είναι δίπλα τους.

Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε πως είναι ανάγκη ο σταθμός να κοιτάξει μπροστά και να δρομολογηθούν νέες εξελίξεις για το μέσο, διασφαλίζοντας την εργασιακή ειρήνη.

Αφού παρουσίασε το νέο σήμα και το νέο όνομα της Δημοτικής Τηλεόρασης που είναι πλέον το KOS TV, ο κύριος Νικηταράς στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο της επιχείρησης τον κ. Παναγιώτη Χατζηχριστοφή.

Ο κ. Χατζηχριστοφής δήλωσε πως στόχος της Δημοτικής Τηλεόρασης είναι να προσφέρει υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία και στην ανάπτυξη της Κω, ανοίγοντας τα φτερά της σε νέες δραστηριότητες και μορφές επικοινωνίας.

Ο κ. Χατζηχριστοφής συνέχισε σημειώνοντας πως το νέο σήμα σταθμού, είναι εμπνευσμένο από το γαλάζιο του Αιγαίου ''για να δείξουμε από που ξεκινάμε και που φτάνουμε'' όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος τον λόγο πήρε ο Διευθυντής του Σταθμού κ. Χαράλαμπος Τσατσαρώνης ο οποίος ξεκαθάρισε πως πρέπει να αφήσουμε πίσω τα 5 δύσκολα χρόνια που πέρασε ο σταθμός,συμπληρώνοντας πως η Δημοκρατία και η δικαιοσύνη υπερισχύουν των πάντων.

Ο κ. Τσατσαρώνης συνέχισε λέγοντας πως τις 2 εβδομάδες που έχει επιστρέψει έχει διακρίνει την θέληση των πολιτικών του προϊσταμένων και τη διάθεσή τους, ενώ επεσήμανε πως είναι υποχρέωση όλων των εργαζομένων να αναστήσουν το μέσο!

Δείτε το βίντεο "9 Ιουνίου 2020" στο YouTube

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-11-06-083933.png
Γιώργος Νικητιάδης: Σημαντική πρωτοβουλία για τη δημιουργία Σχολής Επιστημών Υγείας στην Κω

Με επιστολή του προς την Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης ζητά τη σύγκληση σύσκεψης, προκειμένου να εξεταστούν οι προϋποθέσεις δημιουργίας Σχολής Επιστημών Υγείας στην Κω

Ενημέρωση για τη διαδικασία ψηφοφορίας με αλληλογραφία στο παράρτημα αιγαίου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
Ενημέρωση για τη διαδικασία ψηφοφορίας με αλληλογραφία στο παράρτημα αιγαίου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Τα μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. που εργάζονται ή διαμένουν σε νησιά που δεν είναι έδρες νομών μπορούν να ψηφίσουν με αλληλογραφία στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Νοεμβρίου

stighmiotipo-othonis-2026-11-06-083114.png
Ο Βασίλης Υψηλάντης για τα προβλήματα της παράκτιας αλιείας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τα προβλήματα της παράκτιας αλιείας και τη στήριξη των επαγγελματιών του κλάδου

stighmiotipo-othonis-2026-11-06-082909.png
Εντυπωσιακή παρουσία για τον ΠΑΣ Ασκληπιό Κω στη Ρόδο! Συμμετέχει με 16 αθλητές - Κατεκτήσε 12 μετάλλια

Με τη μεγαλύτερη αποστολή από την Κω στις μικρές κατηγορίες και συνολικό απολογισμό 12 μετάλλια ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ασκληπιού στον ποδηλατικό αγώνα της Ρόδου

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
16 °C
Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 8:57ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας