KOS TV το νέο όνομα της Δημοτικής Τηλεόρασης Κω - Δείτε το σήμα

KOS TV το νέο όνομα της Δημοτικής Τηλεόρασης Κω - Δείτε το σήμα

To νέο σήμα της Δημοτικής Τηλεόρασης Κω, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης στο ξενοδοχείο ΚΩΣ.

Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς και ο Πρόεδρος της επιχείρησης Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, με την παρουσία του Διευθυντή του Σταθμού Χαράλαμπου Τσατσαρώνη και των εργαζομένων, παρουσίασαν το νέο σήμα του σταθμού, ο οποίος μετονομάζεται σε KOS TV.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Κω ο οποίος τόνισε πως οι εργαζόμενοι του σταθμού είναι ο πυλώνας μιας νέας προσπάθειας που γίνεται για τη Δημοτική Τηλεόραση Κω, με το Δήμο της Κω να είναι δίπλα τους.

Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε πως είναι ανάγκη ο σταθμός να κοιτάξει μπροστά και να δρομολογηθούν νέες εξελίξεις για το μέσο, διασφαλίζοντας την εργασιακή ειρήνη.

Αφού παρουσίασε το νέο σήμα και το νέο όνομα της Δημοτικής Τηλεόρασης που είναι πλέον το KOS TV, ο κύριος Νικηταράς στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο της επιχείρησης τον κ. Παναγιώτη Χατζηχριστοφή.

Ο κ. Χατζηχριστοφής δήλωσε πως στόχος της Δημοτικής Τηλεόρασης είναι να προσφέρει υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία και στην ανάπτυξη της Κω, ανοίγοντας τα φτερά της σε νέες δραστηριότητες και μορφές επικοινωνίας.

Ο κ. Χατζηχριστοφής συνέχισε σημειώνοντας πως το νέο σήμα σταθμού, είναι εμπνευσμένο από το γαλάζιο του Αιγαίου ''για να δείξουμε από που ξεκινάμε και που φτάνουμε'' όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος τον λόγο πήρε ο Διευθυντής του Σταθμού κ. Χαράλαμπος Τσατσαρώνης ο οποίος ξεκαθάρισε πως πρέπει να αφήσουμε πίσω τα 5 δύσκολα χρόνια που πέρασε ο σταθμός,συμπληρώνοντας πως η Δημοκρατία και η δικαιοσύνη υπερισχύουν των πάντων.

Ο κ. Τσατσαρώνης συνέχισε λέγοντας πως τις 2 εβδομάδες που έχει επιστρέψει έχει διακρίνει την θέληση των πολιτικών του προϊσταμένων και τη διάθεσή τους, ενώ επεσήμανε πως είναι υποχρέωση όλων των εργαζομένων να αναστήσουν το μέσο!

Δείτε το βίντεο "9 Ιουνίου 2020" στο YouTube

ADVERTORIALS