Κάτοικοι και επιχειρηματίες της Ζιάς τάσσονται υπέρ των εργασιών στην περιοχή, για τη δημιουργία οργανωμένου χώρου στάθμευσης

Κάτοικοι και επιχειρηματίες της Ζιάς τάσσονται υπέρ των εργασιών στην περιοχή, για τη δημιουργία οργανωμένου χώρου στάθμευσης

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Kosnews24.gr, 40 κάτοικοι και επιχειρηματίες της Ζιάς συγκέντρωσαν υπογραφές το προηγούμενο χρονικό διάστημα με αφορμή Δελτίο Τύπου της παράταξης Δύναμης Αλλαγής - ΚΩΣ 2023, στο οποίο αναφέρεται ότι συνεργείο του δήμου ισοπεδώνει έκταση σε προστατευόμενη περιοχή στη Ζιά.

Οι κάτοικοι που υπέγραψαν το κείμενο, τονίζουν πως είναι θετικοί ως προς τη δημιουργία του συγκεκριμένου χώρου στάθμευσης.

Δείτε παρακάτω το κείμενο που υπογράφουν κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής:

«Με μεγάλη μας λύπη, διαπιστώνουμε σήμερα ότι δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης κάνει αναφορά σε ένα έργο που γίνεται αυτή την περίοδο στη Ζια και μας λυτρώνει στο θέμα της οργανωμένης στάθμευσης που τόσο έχουμε ανάγκη.

Είναι ένα ζητούμενο χρόνων και πολύ χαιρόμαστε που επιτέλους υλοποιείται, παρά τις υποσχέσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Ας αφήσουν στην άκρη τις πολιτικές τους σκοπιμότητες και ας δουν ότι στον τόπο μας γίνονται βήματα προόδου.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που εργάστηκαν γι αυτό με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και να ξέρουν ότι είμαστε δίπλα τους σε αυτή την προσπάθεια για την προκοπή του τόπου μας»


Οι 40 κάτοικοι και επιχειρηματίες της Ζιάς

ADVERTORIALS