Σ.ΕΠ.Ε.ΚΩ – IΔΙΩΤΙΚΟ IEK ΑΝΚΟ: Guest Relation και Διαχείριση Παραπόνων στον κλάδο της Εστίασης

Σ.ΕΠ.Ε.ΚΩ – IΔΙΩΤΙΚΟ IEK ΑΝΚΟ: Guest Relation και Διαχείριση Παραπόνων στον κλάδο της Εστίασης

Σ.ΕΠ.Ε.ΚΩ – IΔΙΩΤΙΚΟ IEK ΑΝΚΟ: 

Guest Relation και Διαχείριση Παραπόνων στον κλάδο της Εστίασης.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 11.30, θα υλοποιηθεί το Σεμινάριο «Guest Relation και Διαχείριση Παραπόνων στον κλάδο της Εστίασης» στις εγκαταστάσεις του IΔΙΩΤΙΚΟΥ IEK ΑΝΚΟ.

Ο κ. Νίκος Πέρος, γενικός διευθυντής των ξενοδοχείων Esperia της Ρόδου, θα μας εκπαιδεύσει σε θέματα που άπτονται της προσοχής όλων των επιχειρηματιών εστίασης και του προσωπικού τους.

Το σεμινάριο συνδιοργανώνεται από την τουριστική σχολή ΑΝΚΟ και τον Σύλλογο Επιχειρήσεων Εστίασης Κω (Σ.ΕΠ.Ε.Κω) και παρέχεται δωρεάν για τους συμμετέχοντες. Τα όποια έξοδα της εκδήλωσης θα καλυφθούν από το ταμείο του σωματείου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στα μέλη του Σ.ΕΠ.Ε.Κω και σε όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη του Συλλόγου.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης όπως και εγχειρίδιο.

Περίληψη βιογραφικού: Ο κ.Νικόλαος Πέρος, Operations & Training Consultant της ESPERIA GROUP OF HOTELS, έχει κάνει σπουδές υψηλού επιπέδου πάνω στον τουρισμό. Υπήρξε λέκτορας στην ΑΣΤΕΡ (Ανώτατη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Ρόδου) για 19 χρόνια. Παράλληλα, έχει μακρόχρονη θητεία στον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο και έχει περάσει απ’ όλες τις σχετικές θέσεις (Hotel General Manager, Operations Manager, Food and Beverage Manager, Maitre D’ Hotel, Assistant Restaurant Manager, A la Carte Maitre, A la carte Waiter A’)

Συνάδελφοι δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και εξαντλούνται! (πληροφορίες: 6944989999)

Το ΔΣ του ΣΕΠΕΚΩ

ADVERTORIALS