Φωτιά σε οικία στην Κω τα μεσάνυχτα - Μεγάλη κινητοποίηση Πυροσβεστικής, Πολιτικής Προστασίας και ΕΟΔ Κω. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά σε οικία στην Κω τα μεσάνυχτα - Μεγάλη κινητοποίηση Πυροσβεστικής, Πολιτικής Προστασίας και ΕΟΔ Κω. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η φωτιά ξέσπασε σε οικία στην πόλη της Κω, επί της οδού Μητροπολίτου Ναθαναήλ, το βράδυ της Πέμπτης - Υλικές ζημιές σε τμήμα της οικίας - Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους!

''Συναγερμός'' σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω λίγο πριν τις 12:00 το βράδυ της Πέμπτης, όταν υπήρξε ενημέρωση για μεγάλη φωτιά σε οικία επί της Μητροπολίτου Ναθαναήλ (στο δρόμο προς τον Άγιο Νεκτάριο).

Η φωτιά η οποία ξεκίνησε από την οικία, επεκτάθηκε γρήγορα στον κήπο, όμως χάρις την άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κω (παρόντος και του Διοικητή Πασχάλη Φούσκα) τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

Στο σημείο έσπευσαν 4 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ 2 άνδρες της πυροσβεστικής φορώντας ειδικό εξοπλισμό, μπήκαν στην οικία διαπιστώνοντας πως δεν υπήρχαν μέσα εγκλωβισμένοι.

Εκτός από την Πυροσβεστική, από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο σημείο, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, με το σύγχρονο πυροσβεστικό όχημα καθώς και εθελοντές της ΕΟΔ Κω, για να συνδράμουν στο έργο των πυροσβεστών.

Δείτε παρακάτω δηλώσεις από τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Καμπουράκη Σταμάτη και τον Πρόεδρο της ΕΟΔ Κω Αντώνη Τρουμούλη.

ADVERTORIALS