4η θέση, για τον συμπολίτη μας Κωνσταντίνο Παρβαντώνη, στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Regio-Gnosis

4η θέση, για τον συμπολίτη μας Κωνσταντίνο Παρβαντώνη, στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Regio-Gnosis

Την 4η θέση στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Regio-Gnosis με θέμα: «Ακρόπολη και αρχαιολογικοί χώροι ιστορικού κέντρου» , κατέκτησε ο συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Παρβαντώνης!

Το πρόγραμμα Regio_Gnosis ασχολείται με την Υποστήριξη μέτρων ενημέρωσης σχετικά με την πολιτική συνοχής της ΕΕ. Αφορά σε ενέργειες για την βελτίωση της ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με τα έργα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ καθώς και η ευαισθητοποίηση τους για τις επιπτώσεις τους στον κοινωνικό και οικονομικό τομέα, καθώς και την καθημερινότητα των πολιτών.

Στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε, οι πολίτες έπρεπε να χρησιμοποιήσουν την φωτογραφική τους μηχανή ή το κινητό τους τηλέφωνο και να αποθανατίσουν την πολιτισμική μας κληρονομιά μέσα από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας μέσα από την δίκη τους ματιά!

Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές ήταν και ο συμπατριώτης μας Κωνσταντίνος Παρβαντώνης, με την παρακάτω φωτογραφία, ο οποίος μάλιστα κέρδισε και μια δωροεπιταγή ως έπαθλο!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

ADVERTORIALS