Ευχαριστήριο του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Κω

Κοινωνια Πέμπτη, 17η Οκτωβρίου 2019
fa54e1eb1fb9b85ae29f252f5b523d81.jpg

΄΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ’’

Η Διοίκηση , Τα Παιδιά και το Προσωπικό του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Κω ,θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το ΔΣ του ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ, όπου κατόπιν διαμεσολάβησης της Προέδρου της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κυρίας Διονυσίας Τελλή , μας δώρισε ένα κλιματιστικό για την αίθουσα Ψυχοκινητικής Αγωγής του Κέντρου μας .

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΥΙΔ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟΥ ΚΔΑΠμεΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-05-112058.png
ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ενισχύεται η αστυνόμευση σε Ρόδο και Κω - Νέο προσωπικό σε συνοριοφύλακες στα αεροδρόμια»

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας.

stighmiotipo-othonis-2025-07-05-125950.png
Προβολή ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση, στο κανάλι της Βουλής, τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

Στον τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση (13/02/1905-07/07/1981).

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Κυριακή, 6 Ιουλίου 2:09ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency