Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων και 2ου μόνιμου Ιατρού ειδικότητας Καρδιολογίας στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων και 2ου μόνιμου Ιατρού ειδικότητας Καρδιολογίας στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων και 2ου μόνιμου Ιατρού ειδικότητας Καρδιολογίας στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του κοινού ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα ο Ιατρός ΕΣΥ κ. Τζανέτος Ιωαννίδης ειδικότητας Καρδιολογίας με βαθμό Διευθυντή. Η ορκωμοσία του Ιατρού έγινε από τον Διοικητή κ. Νεκτάριο Γεωργαντή παρουσία της Αν. Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας κας Διονυσία Διονυσοπούλου και της Διευθύνουσας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κας Όλγας Ιωαννίδη.

Η Διοίκηση, η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου, η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο αρμόδιος Τομεάρχης Παθολογικού Τομέα και το σύνολο των εργαζομένων στο νοσοκομείο θέλουμε να ευχηθούμε στον νέο συνάδελφο καλή σταδιοδρομία και να είναι πάντα υγιείς για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Παράλληλα θέλουμε να ενημερώσουμε τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού ότι όλοι μαζί εργαζόμαστε καθημερινά για να παρέχουμε συνεχώς βελτιούμενες υπηρεσίες υγείας επιλύοντας ταυτόχρονα ένα προς ένα χρόνια προβλήματα που ταλάνιζαν την λειτουργία του νοσοκομείου επί σειρά ετών.

Επίσης, ακόμα μια φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ιατρικό Σύλλογο Κω και τους ιδιώτες καρδιολόγους του νησιού για την διαρκή συνεργασία τους. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Π. Συγγελάκη ο οποίος έχει καλύψει εθελοντικά αρκετά σοβαρά επείγοντα περιστατικά, τον κ. Ν. Χατζηνικολάου και τον κ. Ι. Κουτούζη για την συνδρομή τους. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Α. Δελλαπόρτα ο οποίος ενημέρωσε τον νέο Διευθυντή της κλινικής αναλυτικά για τις υποδομές και την λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής. Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Δελλαπόρτας άλλοτε με σύμβαση αλλά και πάρα πολλές φορές σε εθελοντική βάση συνέβαλε με καταλυτικό τρόπο στην εύρυθμη λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής και στην αντιμετώπιση Επειγόντων Καρδιολογικών Περιστατικών.

Σημειώνουμε ότι πλέον στην καρδιολογική κλινική υπηρετούν 2 μόνιμοι καρδιολόγοι, ο Διευθυντής κος Τζανέτος Ιωαννίδης και ο Επιμελητής Α’ κος Δημήτριος Βλάχος, ενώ και η συνεργασία με τον κ. Άγγελο Δελλαπόρτα θα έχει συνέχεια.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

Manolis Xatziantoniou desk