Δωρεά ζωής από την Ikos Resorts στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

Δωρεά ζωής από την Ikos Resorts στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μάϊος 2019 - Με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην καλύτερη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου της Κω, η Ikos Resorts προέβη στη δωρεά σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού. Πρόκειται για Μηχάνημα Χειρουργικής Διαθερμίας, το οποίο βοηθάει  όλες τις επεμβάσεις γενικής χειρουργικής αλλά και όλων των λοιπών ειδικοτήτων όπως, ορθοπεδικής, ΩΡΛ/κής λαπαροσκοπικής χειρουργικής και άλλες ενδοσκοπικές.

Μιλώντας εκ μέρους της Ikos Resorts, η κ. Ελένη Ανδρεάδη, Διευθύντρια Αειφορίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης SANI/IKOS δήλωσε τα εξής: «Η κοινωνική προσφορά είναι αλληλένδετο κομμάτι πρόοδου μίας επιχείρησης και ταυτόχρονα, χρέος της προς την κοινωνία που την περιβάλλει. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Ikos Resorts, προχωρήσαμε σε αυτήν για την τοπική κοινότητα πρωτοβουλία με τη δωρεά του μηχανήματος χειρουργικής διαθερμίας στο νοσοκομείο της Κω. Μέσα από τα κοινωνικά προγράμματα και τις χορηγικές μας δράσεις, επιδιώκουμε να στηρίζουμε ευαίσθητους τομείς, όπως μεταξύ άλλων η Υγεία, με στόχο να συμβάλλουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για τους πολίτες των περιοχών όπου δραστηριοποιούμαστε».

Από την πλευρά του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ», ο Αν.Διοικητής κ. Π.Γεωργαντής στο ευχαριστήριο e-mail του αναφέρει: «Αξιότιμοι κύριοι, για την εξόχως ευγενική σας χειρονομία να ενισχύσετε με ιατρικό εξοπλισμό το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» παρακαλώ δεχτείτε τις θερμές μου ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου. Στις κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας η δωρεά σας σίγουρα αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν. Η δωρεά σας προς το Νοσοκομείο του νησιού μας να είστε βέβαιος ότι θα αξιοποιηθεί πλήρως και με τον καλύτερο τρόπο. Η πραγμάτωση της δωρεάς αυτής αποδεικνύει έμπρακτα, την κοινωφελή και ανθρωπιστική δράση των επιχειρήσεών σας, καθώς και την στήριξή σας στο Νοσοκομείο μας. Εκφράζουμε την ευχή και άλλοι δυνάμενοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Σας ευχαριστώ θερμά για ακόμη μια φορά και εύχομαι συνάμα υγεία και καλή συνέχεια στο πολυσήμαντο έργο σας.»

###

Σχετικά με το προγράμμα αειφορίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Sani Resort και Ikos Resorts

Τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα Sani Resort & Ikos Resorts εστιάζουν το ενδιαφέρον τους σε θέματα αειφορίας, όπως η μείωση και ανακύκλωση απορριμμάτων και η μείωση κατανάλωσης ρεύματος και νερού, καθώς και στη βιώσιμη ανάπτυξη της εφοδιαστικής του αλυσίδας, με την προμήθεια προϊόντων από τον τόπο στον οποίο δραστηριοποιείται, σε ποσοστό έως και 60%. Παράλληλα, συνδράμει στην στήριξη πολιτιστικών φορέων, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο Πολυγύρου Χαλκιδικής, την Φιλαρμονική Καποδίστρια και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας, ενώ φροντίζει επίσης την υποστήριξη πολιτιστικών φορέων ευπαθών κοινωνικών ομάδων και στέκονται δίπλα τους συνεργαζόμενος με φορείς όπως ο «Στρατός της Σωτηρίας» για τη δημιουργία κέντρου για κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά, την «Άρσις», τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση για την ανακαίνιση ξενώνα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης ο οποίος φιλοξενεί ασυνόδευτα παιδιά-πρόσφυγες, και με το «Ίδρυμα Μποδοσάκη» για την παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξη των πληγέντων στο Μάτι και οικονομικής βοήθειας για την αντιμετώπιση βασικών αναγκών της καθημερινότητας.»

ADVERTORIALS