Δεν τον ξεχνούν οι υπεύθυνοι του 543 ΤΕ κι οι “σειρές” από Κω - Τρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου στρατιώτη Νικόλαου Γαλατιανού

Δεν τον ξεχνούν οι υπεύθυνοι του 543 ΤΕ κι οι “σειρές” από Κω - Τρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου στρατιώτη Νικόλαου Γαλατιανού

Δεν τον ξεχνούν οι υπεύθυνοι του 543 ΤΕ κι οι “σειρές” από Κω


ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΣΤΡ/ΤΗ Ν. ΓΑΛΑΤΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥΤρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου στρατιώτη Νικόλαου Γαλατιανού έγινε το πρωί της Δευτέρας 18/3 στο Στρ/δο “Ευάγγελου Χατζηευαγγέλου” 543 ΜΚ ΤΕ στην Αντιμάχεια. Το μυστήριο τέλεσε ο ιερέας Ηλίας Καμπάκης, συνεπικουρούμενος από τον ιεροψάλτη κ. Μανόλη Σχουλλή.

Πέρασαν 12 χρόνια (ήταν πρωινό Κυριακής στις 20/3/2007) από τότε που ο στρατιώτης με καταγωγή από την Κρήτη έφυγε τόσο πρόωρα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τις “σειρές” του.

Κάθε χρόνο, οι κατά καιρούς Δ/τες του Στρ/δου (φέτος ο Ανχης κ. Δημήτριος Μπίρης), οι ιερείς της Αντιμάχειας, ο κ. Σχουλλής κι οι Κωοι φίλοι του, διοργανώνουν μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του, τιμώντας τη μνήμη του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, φυτό, δέντρο, λουλούδι και υπαίθριες δραστηριότητες

 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
 
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Manolis Xatziantoniou desk