Οι καλύτεροι κουλοχέρηδες στο Sportaza

Οι καλύτεροι κουλοχέρηδες στο Sportaza

Οι καλύτεροι κουλοχέρηδες στο Sportaza

Οι κουλοχέρηδες θεωρούνται επάξια η πιο δημοφιλής κατηγορία τυχερών παιχνιδιών. Διάφοροι κουλοχέρηδες είναι διαθέσιμοι στο https://sportanza.gr  - δείτε τους καλύτερους στο Sportaza παρακάτω.

Shah Mat

Η έκδοση του κατασκευαστή Red Tiger είναι αφιερωμένη στο σκάκι. Ο αγωνιστικός χώρος στο Sportaza έχει τη μορφή σανίδας και έχει μη τυπική δομή: 8x8 κελιά. Σε αυτό πέφτουν σκακιστικά κομμάτια και ειδικά εικονογράμματα. Ανάμεσά τους υπάρχει ένα wild με τη μορφή του γράμματος W. Αν πολλές τέτοιες εικόνες πέσουν σε γειτονικά κελιά, μπορούν να συνδυαστούν σε ένα γιγαντιαίο σύμβολο. Αυτό ενεργοποιεί πρόσθετες πληρωμές με πολλαπλασιαστικό έπαθλο αξίας έως και x20.

Ο βιντεοκουλοχέρης διαθέτει ένα scatter με την ένδειξη Free Spins. Όταν οπουδήποτε στο πεδίο εμφανιστούν 3 ή περισσότερα από αυτά τα εικονίδια, ξεκινούν 12 δωρεάν περιστροφές. Τα σύμβολα σκακιού βρίσκονται σε απλή ή γιγαντιαία μορφή έως και σε μορφή 4x4. Οι εικόνες στους κυλίνδρους εμφανίζονται συχνά σε ομάδες πολλών κομματιών κάθετα. Οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν τη γλώσσα διεπαφής και να τρέξουν τον κουλοχέρη σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές.

Ways of the Samurai

Ο κατασκευαστής Red Rake δημιούργησε έναν ανατολίτικο βιντεοκουλοχέρη που βασίζεται στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι. Διαθέτει 5 κυλίνδρους με 3 σειρές συμβόλων. Οι ακολουθίες κερδών βρίσκονται σε 50 γραμμές.

Το πορτρέτο ενός σαμουράι με την επιγραφή Wild αντικαθιστά τις εικόνες που δεν αρκούν για να κερδίσετε. Εμφανίζεται μόνο στους 2 πρώτους κυλίνδρους. Εάν το σύμβολο εμφανιστεί ταυτόχρονα σε αυτούς τους 2 κυλίνδρους, ενεργοποιείται η επιλογή επάθλου Way of Samurai με ένα ειδικό εικονίδιο με τη μορφή παλατιού.

Ένας συνδυασμός 3 ή περισσότερων εικόνων με την επιγραφή Δωρεάν περιστροφές ενεργοποιεί 15 δωρεάν περιστροφές. Κατά τη διάρκειά τους, κάθε πέσιμο του wild θα ενεργοποιεί ένα πρόσθετο έπαθλο πολλαπλασιαστή με αξία x2 ή x3.

Το θεωρητικό ποσοστό απόδοσης στο Sportaza είναι 95,4%.

Supermarket Spree

Η κυκλοφορία του Σεπτεμβρίου από την PG Soft μεταφέρει τον χρήστη του Sportaza σε ένα σούπερ μάρκετ, όπου αντί για ράφια πωλήσεων υπάρχει ένα μη τυποποιημένο πεδίο παιχνιδιού 6x6. Σε αυτό εμφανίζονται διάφορα εμπορεύματα και ειδικά σύμβολα. Οι περιστροφές πραγματοποιούνται με τη μορφή κλιμακούμενων περιστροφών.

Πληρώνονται συνδυασμοί 8 ή περισσότερων της ίδιας εικόνας. Ανάμεσά τους υπάρχει ένα scatter με τη μορφή καλαθιού αγοραστή. Ξεκινά μια σειρά από 10 δωρεάν περιστροφές. Κατά τη διάρκειά τους στο παιχνίδι μπαίνει στο παιχνίδι ένα ειδικό εικονογράφημα. Εμφανίζεται στα τύμπανα και ενεργοποιεί έναν πρόσθετο πολλαπλασιαστή με αξία έως και x50.

Το μηχάνημα έχει μεσαία μεταβλητότητα και RTP στο 96,71%.

Hammer of Gods

Το μηχάνημα Hammer of Gods από την Yggdrasil - μια παραλλαγή τυχερών παιχνιδιών με θέμα τους σκανδιναβικούς μύθους. Έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το στούντιο Peter and Sons. Η δράση λαμβάνει χώρα σε 6 κυλίνδρους, οι οποίοι βρίσκονται σε ένα πλοίο των Βίκινγκς.

Στον κουλοχέρη υπάρχουν 729 τρόποι για να κερδίσετε και αμέσως 2 wilds με τη μορφή σφυριών. Το πρώτο είναι ένα τυπικό και το δεύτερο είναι ένα ειδικό που ενεργοποιεί επαναληπτικές περιστροφές με εγγυημένη εμφάνιση wild συμβόλων. Για να λάβετε μια επαναληπτική περιστροφή, πρέπει να συλλέξετε extrawilds στην κύρια λειτουργία. Μετά την εκκίνηση της επιλογής, ο μετρητής μηδενίζεται.

Τα εικονογράμματα μπορεί να πέσουν με δείκτες με τη μορφή χρυσών νομισμάτων που ενεργοποιούν πρόσθετους πολλαπλασιαστές. Το scatter με την επιγραφή Δωρεάν περιστροφές ενεργοποιεί δωρεάν περιστροφές.

Ο κουλοχέρης έχει υψηλή μεταβλητότητα, με RTP 96,06%.

Ganesha Boost

Οι προγραμματιστές της Booongo εμπνεύστηκαν από την ινδική μυθολογία και αφιέρωσαν το παιχνίδι στον Γκανέσα, μια θεότητα με κεφάλι ελέφαντα. Η εικόνα του χρησιμοποιείται από τους προγραμματιστές ως σύμβολο wild.

Το μηχάνημα διαθέτει 5 κυλίνδρους με 25 γραμμές. Παίζει ένα προοδευτικό τζάκποτ σε 3 επίπεδα. Για αυτόν μπορείτε να διαγωνιστείτε κατά τη διάρκεια ενός ειδικού γύρου με τους μηχανισμούς του Hold and Win. Το επίπεδο ενεργοποιείται με 5 ή περισσότερα σύμβολα διαμαντένιας μπάλας, τα οποία δεν πληρώνονται στην κύρια λειτουργία.

Ο κουλοχέρης διαθέτει ένα ειδικό εικονογράφημα-ενισχυτή. Μετά την πτώση του οι διαμαντένιες μπάλες φέρνουν κέρδη ακόμη και κατά τη διάρκεια της κανονικής περιστροφής.

Ένας συνδυασμός 3 ή περισσότερων εικονιδίων με τη μορφή χρυσών πυλών του ινδικού ναού ξεκινά μια σειρά 10 δωρεάν περιστροφών. Κατά τη διάρκειά τους, το σύμβολο wild ενεργοποιεί διπλάσια πολλαπλασιαστικά κέρδη.

ADVERTORIALS