Η βαθμολογία του UEFA Champions League αποτελεί είδηση στο Rabona Sportsbook

Η βαθμολογία του UEFA Champions League αποτελεί είδηση στο Rabona Sportsbook

Η βαθμολογία του UEFA Champions League αποτελεί είδηση στο Rabona Sportsbook

Το UEFA Champions League έχει ήδη ξεκινήσει τη φετινή φάση των ομίλων και οι φίλοι του ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο παρακολουθούν στενά τη διοργάνωση. Οι κοινότητες των πλατφορμών αθλητικών στοιχημάτων όπως η Rabona κατάφεραν να προβλέψουν σωστά κάποια από τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, αλλά η διοργάνωση έχει φέρει και αρκετές εκπλήξεις.

Όμιλος Α

Η κατάσταση στον όμιλο Α προβλέφθηκε μόνο εν μέρει από την κοινότητα στοιχημάτων της Rabona. Σχεδόν κανείς δεν εξεπλάγη που η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε δύο από τα δύο παιχνίδια και αυτή τη στιγμή κατέχει την πρώτη θέση. Ωστόσο, το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία φορά ήταν πολύ απροσδόκητο για τους θεατές. Η ομάδα δεν αποδίδει καλά και στην Premier League, οπότε οι οπαδοί είναι αρκετά απογοητευμένοι με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της. Αυτό επέτρεψε στη Γαλατασαράι να κρατήσει τη δεύτερη θέση στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς και η FC Κοπεγχάγη βρίσκεται στην τρίτη θέση με έναν βαθμό.

Β' όμιλος

Προς έκπληξη πολλών θεατών, η Λανς προηγείται αυτή τη στιγμή στον Β' όμιλο με τέσσερις βαθμούς. Η Άρσεναλ ακολουθεί με τρεις βαθμούς, καθώς έχει μία νίκη και μία ήττα μέχρι στιγμής. Η Σεβίλλη κατέχει την τρίτη θέση με δύο ισοπαλίες, ενώ η PSV βρίσκεται στον πάτο της λίστας με μόλις έναν βαθμό που έχει αποκτήσει μετά από δύο αγωνιστικές. Η διαφορά μεταξύ των ομάδων είναι ελάχιστη, οπότε η κατάσταση μπορεί να αλλάξει δραματικά στις επόμενες αγωνιστικές.

Γ' όμιλος

Ο Γ' όμιλος είναι αναμφισβήτητα ο λιγότερο ενδιαφέρων σε ολόκληρη τη διοργάνωση, καθώς υπάρχουν δύο ξεκάθαρα φαβορί. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Νάπολι κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις μέχρι στιγμής, κάτι που προβλέφθηκε σωστά από τους περισσότερους χρήστες της Rabona. Παρόλο που η Μπράγκα έχει τρεις βαθμούς όπως και η Νάπολι, οι περισσότεροι οπαδοί συμφωνούν ότι πιθανότατα δεν θα καταφέρει να φτάσει τους πρωτοπόρους στη συνέχεια. Η FC Union Βερολίνου έχει μηδέν βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές και η κατάσταση μάλλον δεν θα βελτιωθεί για τον σύλλογο αυτό.

Δ' όμιλος

Η τοποθέτηση στον Δ' όμιλο είναι μάλλον περίεργη, καθώς τόσο η Ρεάλ Σοσιεδάδ όσο και η Ίντερ έχουν αυτή τη στιγμή τέσσερις βαθμούς. Ακολουθεί η RB Σάλτσμπουργκ που έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς μέχρι στιγμής. Όλα αυτά έγιναν εφικτά από την κακή απόδοση της Μπενφίκα που έχει μηδέν βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια. Η διαφορά είναι, για άλλη μια φορά, ελάχιστη, οπότε οι φίλαθλοι περιμένουν με ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τα επόμενα παιχνίδια σε αυτόν τον όμιλο.

E' όμιλος

Ο E' όμιλος δεν έχει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Λάτσιο πιστεύεται ότι είναι πολύ ισχυρότερες ομάδες από τη Φέγενορντ και τη Σέλτικ. Και οι δύο ομάδες έχουν τέσσερις βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές, ακολουθεί η Φέγενορντ με τρεις βαθμούς και η Σέλτικ με μηδέν βαθμούς. Οι περισσότεροι παίκτες της Rabona αναμένουν ότι η κατάταξη θα παραμείνει η ίδια μέχρι το τέλος της φάσης των ομίλων.

Στ’ Όμιλος

Σε αντίθεση με το προηγούμενο μέρος της διοργάνωσης, ο όμιλος ΣΤ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι περισσότεροι οπαδοί περίμεναν να δουν μια σύγκρουση μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν, της Μίλαν και της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά προς έκπληξή τους, η Νιούκαστλ κατάφερε να ανέβει στην πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς. Η PSG, η Μίλαν και η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχουν τρεις, δύο και έναν βαθμό αντίστοιχα,

Ζ' Όμιλος

Ο Ζ'όμιλος είναι άλλο ένα σκέλος που δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τους φιλάθλους. Η Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται το φαβορί εδώ και έχει κερδίσει δύο από τα δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής. Η RB Λειψία την ακολουθεί με τρεις βαθμούς, ενώ οι Young Boys και Crvena Zvezda έχουν από έναν βαθμό. Οι οπαδοί συμφωνούν ότι η κατάσταση πιθανότατα θα παραμείνει η ίδια.

Η' Όμιλος

Η κατάταξη στον όμιλο H προβλέφθηκε επίσης με ακρίβεια από τους περισσότερους οπαδούς του UEFA Champions League. Η Μπαρτσελόνα έχει έξι βαθμούς μετά τη νίκη και στους δύο αγώνες της. Η Πόρτο και η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχουν από τρεις βαθμούς και η Αντβέρπ βρίσκεται στον πάτο της λίστας με μηδέν βαθμούς. Η εδραιωμένη άποψη είναι ότι η Μπαρτσελόνα και η Πόρτο θα προκριθούν από αυτόν τον όμιλο, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος για τις άλλες ομάδες να κάνουν την έκπληξη.

ADVERTORIALS