Στην Πάτμο ο Γ.Νικητιάδης για την Ακολουθία του Νιπτήρος

Στην Πάτμο ο Γ.Νικητιάδης για την Ακολουθία του Νιπτήρος

Στην Πάτμο ο Γ.Νικητιάδης για την Ακολουθία του Νιπτήρος

Τη Μεγάλη Τετάρτη συνεχίστηκε η περιοδεία του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και τ. Υφυπουργού Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη στη Δωδεκάνησο με σταθμό αυτή τη φορά το ιερό νησί της Πάτμο. Ο κ. Νικητιάδης είχε συνάντηση με το Δήμαρχο του νησιού κ. Τσαμπαλάκη, ο οποίος του εξέθεσε τα προβλήματα που απασχολούν το νησί με κυρίαρχο αυτό της επάρκειας νερού για το οποίο ήδη γίνονται προσπάθειες με νέα αφαλάτωση και το διαρκές αίτημα των Πατμίων για το οποίο είχε δώσει και υποσχέσεις προεκλογικώς ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης της δημιουργίας κλειστού γυμναστηρίου στο νησί. 

Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού μίλησε σε συγκέντρωση φίλων και στελεχών του ΠΑΣΟΚ με θέμα τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Κατά την ομιλία του ο κ. Νικητιάδης  τόνισε τη διαφορά του ΠΑΣΟΚ και των Σοσιαλδημοκρατών από όλα τα άλλα κόμματα στην Ελλάδα αλλά και κυρίως στην Ευρώπη, υπογραμμίζοντας ότι η σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη υποστηρίζει σταθερά τη δημιουργία ενιαίας και κοινής εξωτερικής πολιτικής από όλα τα κράτη μέλη, τη δημιουργία Ευρωστρατού και κοινών εξοπλιστικών προγραμμάτων από όλες τις χώρες και τη μόνιμη θέση ταμείου όπως αυτού του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για να αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι ως μία δύναμη τις όποιες επιβουλές για ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο κ. Νικητιάδης την Μεγάλη Πέμπτη το πρωί παρέστη στην Ακολουθία του Νιπτήρος στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του κ. Νικητιάδη θα είναι το νησί της Καλύμνου.

Ο κ. Νικητιάδης κατά την αναχώρηση του από την Πάτμο προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αδιαλείπτως επί πολλά έτη την ημέρα αυτή βρίσκομαι στο ιερό νησί της Πάτμου παρακολουθώντας την υπέρλαμπρη τελετή του Νιπτήρος.

Η Πάτμος δυστυχώς όπως και τα υπόλοιπα νησιά μας δε βρίσκεται στα ενδιαφέροντα της Κυβέρνησης της ΝΔ. Προεκλογικές υποσχέσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού όπως η δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου παραμένουν ακόμη λόγια του αέρα. Το Κέντρο Υγείας χρειάζεται στελέχωση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και η έλλειψη νερού σε ένα τόπο που αποτελεί σημαντικό τουριστικό προορισμό, αναδεικνύουν την πλήρη αδιαφορία της ΝΔ για τα νησιά μας. Το ΠΑΣΟΚ και γω προσωπικώς ως εκπρόσωπος της Δωδεκανήσου στο Εθνικό Κοινοβούλιο θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο για τους νησιώτες μας».

ADVERTORIALS