Πώς να τοποθετήσετε στοίχημα online στο τένις

Πώς να τοποθετήσετε στοίχημα online στο τένις

Πώς να τοποθετήσετε στοίχημα online στο τένις

Το στοίχημα στο τένις δεν είναι πολύ δύσκολο, ακόμη και για τους αρχάριους, και υπάρχουν πολλές επιλογές που προσφέρονται γι' αυτό.

Χάρη σε πολλά μεγάλα τουρνουά τένις και πολυάριθμους διαγωνισμούς, έχετε την ευκαιρία να τοποθετήσετε στοίχημα online και να κερδίσετε στο Amunra: https://amunra.com/gr/sports όλο το χρόνο.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε χρήσιμες συμβουλές και αγορές στοιχημάτων τένις.

Κορυφαίες στρατηγικές για στοιχήματα στο τένις

Το τένις είναι γεμάτο από συναρπαστικές αναμετρήσεις με καθηλωτικά ράλι και τα παιχνίδια παρακολουθούνται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Για να γίνετε καλύτερος παίκτης στοιχήματος, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές:

Δώστε προσοχή στην επιφάνεια στην οποία διεξάγεται ο αγώνας

Όπως σε κάθε άθλημα, έτσι και στο τένις θα πρέπει να κάνετε την κατάλληλη προεργασία και να μελετήσετε τους παίκτες.

Ο κατάλογος της παγκόσμιας κατάταξης και, στα τουρνουά, ο λεγόμενος κατάλογος διαβάθμισης είναι σημαντικά σημεία αναφοράς για την αξιολόγηση της δύναμης του παιχνιδιού.

Ωστόσο, ιδίως οι αρχάριοι συχνά ξεχνούν ότι το τένις παίζεται σε διαφορετικές επιφάνειες και ότι υπάρχουν τουρνουά σε γρασίδι, χώμα και σκληρά γήπεδα, καθώς και ότι οι αγώνες μπορούν να διεξαχθούν σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Κανένας παίκτης δεν μπορεί να επικρατήσει εξίσου καλά σε όλες τις επιφάνειες, οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες των αθλητών.

Αξιοποιήστε τα σετ στοιχημάτων

Μην ξεχνάτε ότι δεν χρειάζεται να στοιχηματίσετε σε ολόκληρο τον αγώνα, μπορείτε να τοποθετήσετε στοίχημα online μόνο σε μεμονωμένα σετ.

Συχνά συμβαίνει ένα αουτσάιντερ να κερδίζει το πρώτο σετ ή ακόμα και τα δύο πρώτα, αλλά στο τέλος το φαβορί εξακολουθεί να βγαίνει νικητής.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υψηλές αποδόσεις και να στοιχηματίσετε στον ίδιο αγώνα αρκετές φορές. Μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε στο πόσα σετ θα κερδίσει το φαβορί.

Για παράδειγμα, ένα στοίχημα σε νίκη του φαβορί 2:1 μπορεί να σας αποφέρει πολύ καλές αποδόσεις.

Δοκιμάστε το live στοίχημα

Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα αθλήματα, το τένις είναι ιδανικό για live στοιχήματα. Εδώ, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις συνεχώς μεταβαλλόμενες στοιχηματικές αποδόσεις.

Για παράδειγμα, μπορεί να αξίζει τον κόπο να περιμένετε το αουτσάιντερ να έχει break point. Τότε οι αποδόσεις του φαβορί ανεβαίνουν και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα κερδίσει και πάλι το σετ.

Αξίζει επίσης να στοιχηματίσετε στα δύο πρώτα ή τα δύο τελευταία παιχνίδια ενός σετ. Συχνά οι αποδόσεις εδώ είναι τόσο υψηλές που μπορείτε να τοποθετήσετε ακόμη και αντίθετα στοιχήματα στους δύο παίκτες και να χάσετε μόνο αν ένα game καταλήξει στον αντίπαλο.

Επωφεληθείτε από τα στοιχήματα συστήματος

Κατά τη διάρκεια των μεγάλων τουρνουά τένις, διεξάγονται καθημερινά πολλοί αγώνες και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ξεκάθαρα φαβορί.

Αυτό το γεγονός βάζει σε πειρασμό τους αρχάριους να κάνουν συνδυαστικά στοιχήματα, καθώς οι αποδόσεις αυξάνονται όταν πολλοί αγώνες συγκεντρώνονται σε ένα δελτίο.

Μην ξεχνάτε ότι όλα τα επιμέρους στοιχήματά σας πρέπει να κερδίσουν για να κερδίσει ολόκληρο το στοίχημα. Ένα λάθος στοίχημα μπορεί να σας καταστρέψει τα πάντα.

Σε αυτό το σημείο μπορούν να σας βοηθήσουν τα στοιχήματα συστήματος. Για παράδειγμα, με ένα στοίχημα συστήματος 6/8, θα κερδίσετε ακόμη και αν δύο από τα στοιχήματα χάσουν.

Οι πιο δημοφιλείς αγορές στοιχημάτων τένις

Υπάρχουν πολλά είδη στοιχημάτων που μπορείτε να τοποθετήσετε στο τένις. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι στοιχημάτων τένις είναι οι εξής:

Στοίχημα 2-Way

Στο τένις δεν υπάρχει ισοπαλία, γι' αυτό και το τυπικό στοίχημα σε αυτό το άθλημα έχει μόνο δύο πιθανά αποτελέσματα.

Στοίχημα σετ 

Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα στοίχημα online σε μεμονωμένα σετ και να προβλέψετε ένα ακριβές αποτέλεσμα ή να μαντέψετε τον αριθμό των σετ σε έναν αγώνα.

Στοίχημα αποτελέσματος

Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να προσπαθήσετε να μαντέψετε το ακριβές σκορ του αγώνα.

Στοίχημα χάντικαπ

Ένας από τους παίκτες θα ξεκινήσει με ένα πλασματικό προβάδισμα, επιτρέποντάς σας να παίξετε ένα στοίχημα online σε υψηλότερες αποδόσεις.

Μακροπρόθεσμο στοίχημα

Εδώ, στοιχηματίζετε στον νικητή ενός τουρνουά ή μιας σειράς. Μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε αν κάποιος από τους παίκτες θα κερδίσει ένα Grand Slam, δηλαδή θα κερδίσει και τα τέσσερα μεγάλα τουρνουά.

Live στοίχημα

Στοιχηματίζετε απευθείας σε ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τένις. Με αυτόν τον τρόπο, επωφελείστε από τις συνεχώς μεταβαλλόμενες αποδόσεις.

Ειδικά στοιχήματα

Η γκάμα των ειδικών στοιχημάτων που προσφέρονται από τους πράκτορες περιλαμβάνει κάθε είδους άλλες πιθανές στοιχηματικές επιλογές, όπως π.χ. πότε ένας παίκτης θα αποκλειστεί από ένα τουρνουά.

ADVERTORIALS