Προγνωστικά ποδοσφαίρου - Παράγοντες διαμόρφωσης

Προγνωστικά ποδοσφαίρου - Παράγοντες διαμόρφωσης

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Το ποδόσφαιρο είναι από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο, και κρατά την πρώτη θέση, σαν στοιχηματική επιλογή από εκατομμύρια παίκτες διεθνώς. Μια ολόκληρη βιομηχανία κέρδους, στηρίζεται σε αυτό το άθλημα.

Τι ξέρουμε όμως γιαυτό και την ιστορία του, και πως φτάνουμε στο σήμερα, όπου διεθνείς οργανισμοί ,πριμοδοτούν ποδοσφαιρικές ομάδες, με ασύλληπτα χρηματικά ποσά, που ούτε στα όνειρα τους, αρκετοί άνθρωποι έχουν δει.

Σαν άθλημα ,εμφανίζεται σε πολλές ιστορικές αναφορές, από την αρχαιότητα,έως σήμερα. Επίσημα, και με την μορφή σχεδόν, που το γνωρίζουμε σήμερα, εμφανίστηκε στην Αγγλία, στα τέλη του 19ου αιώνα.

Συγκεκριμένα το 1863, ιδρύθηκε η περίφημη ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αγγλίας (football association-FA), και επιβλήθηκαν ενιαίοι κανονισμοί για το παιχνίδι.

Από κει και πέρα, ξεκινά το μακρύ ταξίδι της εξέλιξης και ένταξης του αθλήματος αυτού, στον τζόγο ,δίνοντας την ευκαιρία, σε όλο και περισσότερους οπαδούς του, να ζήσουν συναρπαστικές στιγμές ,όπου η ανδρεναλίνη και το κυνήγι του ευκαιριακού κέρδους, έδωσαν άλλο νόημα στην ζωή τους.

          Οι όροι και οι κανόνες του ποδοσφαιρικού στοιχήματος, όπως και κάθε άλλου στοιχήματος, είναι διαθέσιμοι σε όλους όσους επιθυμούν να μπουν σε αυτό το μαγικό γαϊτανάκι του ρίσκου. Όμως δεν αρκεί μόνο αυτό.

          Υπάρχουν άπειροι παράγοντες που διαμορφώνουν τα αποτελέσματα των αγώνων, σε συνάρτηση με την επιλογή των προγνωστικών σημείων στο στοίχημα.

          Αναφέρονται παρακάτω οι πιο σημαντικοί:

  1. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας ,είναι η προηγούμενη πορεία της ομάδας. Αν έχει νίκες στο ενεργητικό της, και γενικά πως είναι το ηθικό των παικτών.
  2. Αν υπάρχουν τραυματισμοί, αν είναι κουρασμένοι οι παίκτες της, ποια είναι η σύνθεση της ομάδας, και αν υπάρχει απρόσμενη απουσία κάποιου σημαντικού παίκτη.
  3. Αν η ομάδα της επιλογής του στοιχηματιστή, παίζει στην έδρα της, που δίνει το πλεονέκτημα της άνεσης, και αν έχει την παρουσία αρκετών οπαδών της, που δίνουν παλμό και εμψυχώνουν τους αθλητές την ώρα του παιχνιδιού.

4.Ένας ακόμη παράγοντας που επηρεάζει την διαμόρφωση των αποδόσεων στα σημεία ,είναι η μεγάλη συμμετοχή παικτών στο στοίχημα, ειδικά σε αγώνες, εύκολα προβλέψιμους, προγνωστικά.

     Αναγνωρισμένοι tipsters,με χιλιάδες ακόλουθους σε γνωστά στοιχηματικά sites, κατευθύνουν πολύ κόσμο με τις επισημάνσεις και τις συμβουλές που δίνουν, με αποτέλεσμα να επηρεάζουν σημαντικά τις αποδώσεις που δίνουν στα κουπόνια οι bookers, οι οποίοι παρακολουθούν τις ίδιες πηγές πληροφοριών, πριν καταλήξουν , αφού δική τους δουλειά είναι να εξασφαλίσουν κέρδη για τις στοιχηματικές εταιρείες, με τις οποίες συνεργάζονται.

     Πάνω απ’όλα όμως, κάθε παίκτης πρέπει να χρησιμοποιεί το ένστιγκτο του ,συνδυαστικά με τις διαθέσιμες πληροφορίες .

Στο BET.GR μπορείτε να βρείτε καταπληκτικά προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ

ADVERTORIALS