Στοιχηματικές εταιρείες και νομοθεσία - Πάμε Στοίχημα

Στοιχηματικές εταιρείες και νομοθεσία - Πάμε Στοίχημα

2.ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ-ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το στοίχημα στη χώρα μας, κάποτε, ήταν περιορισμένο στους επαγγελματίες παίκτες, και τους λάτρεις της ιππασίας, αλλά στην συνέχεια, εξαπλώθηκε και σε άλλα αθλήματα και δραστηριότητες, όπως οι ποδοσφαιρικοί αγώνες και τα καζίνο.

          Η ρύθμιση του στοιχήματος στην Ελλάδα, άρχισε το 1929, με την θέσπιση του πρώτου νόμου για τα τυχερά παιχνίδια, που απαγόρευε το στοίχημα σε κάποιες περιπτώσεις και επέβαλλε φόρους στα κέρδη.

          Από τότε η νομοθεσία για το στοίχημα , έχει τροποποιηθεί πολλές φορές, με στόχο την αναβάθμιση του κλάδου και την προστασία των παικτών.

          Σήμερα, η ρύθμιση και ο έλεγχος των στοιχηματικών εταιρειών, ανήκει στην ευθύνη της Ελληνικής Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Αθλητικού Στοιχήματος (ΕΕΕΕΑΣ). Αυτή δημιουργήθηκε το 2011,είναι μια ανεξάρτητη αρχή, που ελέγχει και εποπτεύει την δραστηριότητα των στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα.

          Θα μπορούσαμε να την αποκαλέσουμε και στοιχηματική ρυθμιστικη αρχή, που ελέγχει την νομιμότητα των εταιρειών που ασχολούνται με το αντικείμενο, (στοίχημα- προγνωστικά), και στέκει φρουρός στην δίκαιη και ασφαλή λειτουργία τους, με στόχο την προστασία των παικτών.

Στην Ελλάδα ,υπάρχουν αρκετές στοιχηματικές εταιρείες, με πιο γνωστή την εταιρεία του ΟΠΑΠ (Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου), την STOIXIMAN, NOVIBET και άλλες πολλές.

          Οι εταιρείες αυτές, δραστηριοποιούνται στο internet κυρίως, μέσα από πλατφόρμες στοιχηματικών παιγνίων, και εκδίδουν τα δελτία προγνωστικών, είτε ηλεκτρονικά, είτε σε φυσική μορφή ,(χαρτί), που μπορεί ο κάθε παίκτης να βρει και να παίξει.

Διαθέτουν ένα επιτελείο στατιστικών αναλυτών, και ερευνητών , που ασχολούνται κυρίως με την συλλογή, παρακολούθηση, μελέτη, αξιολόγηση των αθλητικών γεγονότων , βάσει των οποίων, δίνουν τα προγνωστικά τους, τα οποία διαμορφώνουν τα δελτία που συμπληρώνουν οι παίκτες.

Υπάρχουν δελτία που αφορούν προγνωστικά για ποδοσφαιρικούς αγώνες, για αγώνες basket, και άλλα είδη αθλητικών αναμετρήσεων, που συμμετέχουν ως στοιχηματικές δραστηριότητες, για τους εραστές του τζόγου και τους λάτρεις της θεάς τύχης.

Όλο και περισσότεροι πολίτες, στρέφονται στο στοίχημα κάθε μορφής, αφ’ ενός γιατί είναι ένας εύκολος τρόπος να βγάλει κάποιος χρήματα άμεσα και γρήγορα, αφ΄ ετέρου, διότι είναι πολύ εύκολο πλέον για όποιον χρησιμοποιεί smartphone, να χρησιμοποιήσει μία από τις πλατφόρμες, που είναι διαθέσιμες στο internet.

Οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή, ώστε οι παίκτες-χρήστες του διαδικτύου, να ελέγχουν προσεκτικά τις στοιχηματικές πλατφόρμες που χρησιμοποιούν, να είναι πιστοποιημένες από την Ε.Ε.Ε.Ε.ΑΣ, (Ελληνική Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Αγοράς Στοιχημάτων), και να χρησιμοποιούν με σύνεση και προσοχή, τις διαθέσιμες πληροφορίες ,συγκρίνοντας τις, με άλλες αντίστοιχες πηγές πληροφόρησης, έτσι ώστε να καταλήξουν σε ένα, όσο γίνεται ασφαλές προγνωστικό αποτέλεσμα, που θα έχει σημαντικό ποσοστό επιτυχίας και θα αποδώσει τα επιθυμητά κέρδη στον παίκτη.

Μπείτε εδώ για προγνωστικά πάμε στοίχημα

ADVERTORIALS