9 Pots of Gold - Ένας πολυτελής κουλοχέρης του Wazamba

9 Pots of Gold - Ένας πολυτελής κουλοχέρης του Wazamba

Το 9 Pots of Gold είναι ένας βιντεοκουλοχέρης όπου οι προγραμματιστές σίγουρα δεν τσιγκουνεύτηκαν τις πολυτελείς λεπτομέρειες.

Χρυσά τετράφυλλα τριφύλλια, αστραφτερά χρυσά νομίσματα και χρυσές άρπες έχουν βρει μια θέση στους τροχούς μαζί με καταπράσινα εφτάρια και καπέλα μάστορα. Το μόνο που απομένει είναι να κερδίσετε χρήματα με το καζίνο του Wazamba: https://wazamba.com/gr/.

Χαρακτηριστικά μπόνους του 9 Pots of Gold

Το 9 Pots of Gold χρησιμοποιεί τις κλασικές λειτουργίες μπόνους. Κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού θα μπορέσετε να δείτε τρία διαφορετικά ειδικά σύμβολα να περιστρέφονται στους τροχούς, δύο από αυτά είναι scatter και ένα από αυτά είναι μπαλαντέρ.

Τα σύμβολα σε αυτό το παιχνίδι του Wazamba είναι τα εξής: χρυσά καζάνια γεμάτα με νομίσματα (scatter), τροχός δωρεάν περιστροφών (scatter) και μεγάλα φρύγανα (μπαλαντέρ).

Ως συνήθως, τα σύμβολα μπαλαντέρ αντικαθιστούν τα τυπικά σύμβολα του κουλοχέρη, αυξάνοντας τις πιθανότητες νικηφόρων συνδυασμών στους τροχούς.

Η αποστολή των συμβόλων scatter, από την άλλη πλευρά, είναι να ενεργοποιούν δύο διαφορετικά παιχνίδια μπόνους, δηλαδή δωρεάν περιστροφές και Pot Pays.

Όπως ίσως μαντέψατε, οι τροχοί των δωρεάν περιστροφών είναι υπεύθυνοι για την ενεργοποίηση των δωρεάν περιστροφών, ενώ τα χρυσά καζάνια ενεργοποιούν τη λειτουργία Pot Pays.

Και στις δύο περιπτώσεις, πρέπει να εμφανιστούν στους τροχούς τουλάχιστον τρία ίδια scatter ταυτόχρονα για να ενεργοποιηθεί το αντίστοιχο παιχνίδι μπόνους.

Όταν ενεργοποιούνται οι δωρεάν περιστροφές, θα πρέπει πρώτα να περιστρέψετε έναν τυχερό τροχό, ο οποίος μπορεί να σας αποφέρει οπουδήποτε μεταξύ 10 και 30 δωρεάν περιστροφές.

Επιπλέον, όλες οι δωρεάν περιστροφές είναι εξοπλισμένες με έναν πολλαπλασιαστή, x2 σε όλες εκτός από τις 25 και 30 δωρεάν περιστροφές, οι οποίες αντί αυτού είναι εξοπλισμένες με έναν πολλαπλασιαστή x3.

Το δεύτερο παιχνίδι μπόνους είναι το Pot Pays, το οποίο αποτελεί την κύρια ατραξιόν μεταξύ των μπόνους στο 9 Pots of Gold.

Στα αριστερά του ταμπλό του παιχνιδιού υπάρχει μια κλίμακα σε σειρά, από το 3 έως το 9. Κάθε τιμή στην κλίμακα αντιστοιχεί σε χρηματικό έπαθλο 1x, 5x, 15x, 40x, 100x, 500x, μέχρι και 2.000x το ποντάρισμα.

Το ποιο από τα βραβεία θα κερδίσετε εξαρτάται απλώς από τον αριθμό των χρυσών πλακιδίων που θα προσγειώσετε, ο οποίος είναι τουλάχιστον 3 και το μέγιστο 9 σε έναν γύρο.

Πώς να παίξετε 9 Pots of Gold;

Το παιχνίδι του 9 Pots of Gold αποτελείται από 5 τροχούς με 3 σειρές ο καθένας. Ο κουλοχέρης διαθέτει συνολικά 20 γραμμές πληρωμής, ενώ το μέγιστο κέρδος για το μέρος του είναι 2.000x το ποντάρισμα.

Καθόλου τεράστια αξία σε σύγκριση με κάποιους άλλους τίτλους του Wazamba, αλλά αντισταθμίζεται και από την ηπιότερη μεταβλητότητα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν ξεκινάτε την περιπέτεια στο 9 Pots of Gold είναι να ορίσετε το επίπεδο πονταρίσματος.

Απλώς καθορίζει πόσα χρήματα ποντάρετε ανά γύρο στον κουλοχέρη. Τα επίπεδα πονταρίσματος εδώ κυμαίνονται από 20p έως 24 GBP, οπότε υπάρχει κάποιο περιθώριο προσαρμογής.

Μετά από αυτό, αν θέλετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις πληρωμές που ισχύουν για τους διάφορους συνδυασμούς συμβόλων. Ή μπορείτε απλώς να αρχίσετε να περιστρέφετε τους τροχούς.

9 Pots of Gold Θέματα και σύμβολα

Το θέμα του 9 Pots of Gold είναι ίσως όσο πιο στερεοτυπικά ιρλανδικό μπορεί να γίνει. Το ταμπλό του παιχνιδιού είναι τοποθετημένο σε ένα καταπράσινο φόντο, γεμάτο τετράφυλλα τριφύλλια.

Φυσικά, υπάρχει επίσης ένας κοκκινομάλλης μάστορας που φοράει ένα χρυσό καπέλο που αποτελεί μέρος του λογότυπου, μαζί με ένα καζάνι γεμάτο με χρυσά νομίσματα.

Όλα τα σύμβολα στο ταμπλό έχουν σαφή σύνδεση με το θέμα, από τα πράσινα σύμβολα BAR και τα εφτάρια μέχρι τα τετράφυλλα τριφύλλια.

Για ορισμένους παίκτες του Wazamba, αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο υπερβολικό, ακόμα και υπερβολικό. Ταυτόχρονα, φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τους κουλοχέρηδες τύχης, δεδομένης της μεγάλης γκάμας αυτών των παιχνιδιών στην αγορά.

9 Pots of Gold RTP και μεταβλητότητα

Με μια δίκαιη RTP και μέτρια μεταβλητότητα έχουμε να κάνουμε με τον κουλοχέρη του 9 Pots of Gold.

Η Gameburger Studios, η οποία ανέπτυξε τον κουλοχέρη για λογαριασμό της Microgaming, αναφέρει ότι η απόδοση στον παίκτη στο παιχνίδι είναι 96,24%, η οποία είναι ελαφρώς καλύτερη από το βιομηχανικό πρότυπο.

ADVERTORIALS