Νέα Δημοκρατία κατά Πολάκη: Στοχοποιεί δημοσιογράφους και δικαστές

Νέα Δημοκρατία κατά Πολάκη: Στοχοποιεί δημοσιογράφους και δικαστές

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, όπου καταφέρεται κατά δικαστών, τραπεζιτών, δημοσιογράφων και του επικεφαλής της Αρχής Δημοσίων Εσόδων απειλώντας και προγράφοντας τα 33 πρόσωπα χρησιμοποιώντας το... επιχείρημα ότι «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».

 
«Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της "κάτω πλατείας", τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης , με  ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία ζητά τη διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη.

«Οι χυδαιότητες, οι απειλές και οι προγραφές κατά δημοσιογράφων, δικαστών και κρατικών λειτουργών από τον κ. Πολάκη δεν μπορούν να καλύπτονται με διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

«Σε κάθε δημοκρατικό κόμμα θα ήταν αυτονόητη η διαγραφή του και αυτό απαιτούμε να κάνει ο κ. Τσίπρας που μέχρι σήμερα τον κάλυπτε», συνεχίζει.

«Επίσης αυτονόητη θεωρούμε την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του ομόφωνα καταδικασμένου Νίκου Παππά», καταλήγει η ανακοίνωση.

ADVERTORIALS