Τα sex toys εξελίσσονται: Από τα dildo ομοιώματα πέους στα διπλά dildo και τα ρεαλιστικά: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Τα sex toys εξελίσσονται: Από τα dildo ομοιώματα πέους στα διπλά dildo και τα ρεαλιστικά: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πάνε οι εποχές που τα sex toys ήταν συνηθισμένα ερωτικά παιχνίδια για γυναίκες ή για ζευγάρια. Πλέον τα adult toys έχουν εξελιχθεί και οι επιλογές και δυνατότητες είναι αμέτρητες, εξασφαλίζοντας μοναδική απόλαυση και για τα δύο φύλα. Από τα κλασικά dildo ομοιώματα πέους, πλέον στην αγορά διατίθενται και τα διπλά dildo (double dong) αλλά και τα ρεαλιστικά dildo, ή realistic dildo, που αποτελούν ρεαλιστικά ομοιώματα του ανδρικού μορίου σε στύση και σε πραγματικό μέγεθος και υφή.

Επίσης δεν χρειάζεται πια να πάτε σε φυσικό κατάστημα για να αναζητήσετε όλα αυτά τα sex toys και ερωτικά παιχνίδια, αφού πλέον μπορείτε να τα βρείτε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα Sex Planet, με μακρά εμπειρία στο χώρο των adult toys. Dildo ομοιώματα πέους, διπλά dildo double dong για διπλάσια απόλαυση, αλλά και ρεαλιστικά dildo, δηλαδή ρεαλιστικά ομοιώματα, μπορούν με ένα κλικ να γίνουν δικά σας, ενώ η παραλαβή στο χώρο σας γίνεται απρόσωπα και διακριτικά.

Τα απλά

Τα dildo ομοιώματα πέους είναι τα πιο παλιά sex toys που διαχρονικά επιλέγουν οι γυναίκες. Μικρά και εύχρηστα, σε σχήμα ανδρικού μορίου και με πολλαπλές επιλογές σε χρώματα και στυλ, τα ομοιώματα πέους dildo είναι η πρώτη επιλογή όταν σκεφτόμαστε ερωτικά παιχνίδια και adult toys.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα sex planet μπορείτε να βρείτε ομοιώματα πέους dildo πλαστικά, πολύχρωμα, διάφανα, ακόμη και με massage bumps για καλύτερη αίσθηση. Αναζητήστε τα sex toys που σας αρέσουν και αποκτήστε τα στο χώρο σας με ένα κλικ.

Τα διπλά

Εξαιρετικά δημοφιλή σε ομόφυλα ζευγάρια και όχι μόνο, τα διπλά dildo double dong είναι η ιδανική πρόταση για να απογειώσετε τη σχέση σας. Είτε για ταυτόχρονη χρήση από εσάς και τον σύντροφό σας, είτε για κολπική και πρωκτική διείσδυση, όπως κι αν επιλέξετε να τα χρησιμοποιήσετε, τα διπλά dildo double dong είναι το επόμενο βήμα στην απόλαυση με adult toys.

δτφωηβ .png

Τα αληθινά

Έχετε σκεφτεί πώς θα ήταν η συνεύρεση με έναν δημοφιλή σταρ ερωτικών ταινιών; Τώρα μπορείτε να μάθετε στην πράξη με τα ρεαλιστικά dildo. Ειδική κατασκευή από υλικό που τους χαρίζει αληθινή υφή και όψη, τα realistic dildo φέρουν την υπογραφή – και τις διαστάσειςδιάσημων σταρ ερωτικών ταινιών, που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στο χώρο. Από τον Jeff Stryker και τον Chad White μέχρι τον παγκοσμίου φήμης Rocco Siffredi και τον διαχρονικά αξεπέραστο Prince Yahsua, οι dildo ρεαλιστκά ομοιώματα που θα βρείτε στο Sex Planet αντιγράφουν επακριβώς τις διαστάσεις και την υφή των μορίων τους.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Sex Planet (https://e-sexplanet.gr/) και βρείτε μοναδικές επιλογές σε sex toys ερωτικά παιχνίδια, αλλά και dildo ομοιώματα πέους, διπλά dildo και επώνυμα realistic dildo κορυφαίας ποιότητας σε μοναδικές τιμές.

ADVERTORIALS