Γιατί οι ναργιλέδες γίνονται τόσο δημοφιλείς και πού θα βρείτε τα καλύτερα αξεσουάρ ναργιλέ;

Γιατί οι ναργιλέδες γίνονται τόσο δημοφιλείς και πού θα βρείτε τα καλύτερα αξεσουάρ ναργιλέ;

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τους ναργιλέδες για άτμισμα σε μία τελετουργία που θεωρείται άκρως χαλαρωτική, σύμφωνα με τους μύστες του είδους. Αν μάλιστα παρατηρήσουμε τη ραγδαία αύξηση της αγοράς αξεσουάρ ναργιλέ κατά την πανδημία, θα διαπιστώσουμε ότι μεγάλη μερίδα του κοινού επέλεξε να αποκτήσει ναργιλέδες στον προσωπικό του χώρο, αντί να περιμένει να ανοίξει ξανά η εστίαση.

Αυτή η ανατολίτικη παράδοση εμφανίστηκε στη χώρα μας σχετικά πρόσφατα, αλλά πολλοί έχουν ήδη μαγευτεί από τον εξωτισμό της και είναι στην ευχάριστη θέση να αγοράσουν ναργιλέδες και αξεσουάρ ναργιλέ για τα δικά τους σπίτια. Τι είναι όμως αυτό που τους κάνει τόσο δημοφιλείς και πού μπορείτε να βρείτε ποιοτικά αξεσουάρ;

Διαβάστε στη συνέχεια

Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Αρχικά, ας καταλάβουμε τι είναι οι ναργιλέδες. Πρόκειται για συσκευές καπνίσματος που φιλτράρουν τον καπνό μέσω ενός υγρού σε μια φιάλη και περνώντας τον από έναν εύκαμπτο σωλήνα με επιστόμιο, τον μεταφέρουν στο στόμα σας. Όλα γίνονται πολύ απλά και χάρη σε αυτό το υδάτινο φιλτράρισμα του καπνού, οι ναργιλέδες θεωρούνται πιο ασφαλείς από το κάπνισμα τσιγάρου.

Από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ για ναργιλέδες, τα «καρβουνάκια» είναι ουσιαστικά το μείγμα καπνού για τον ναργιλέ που αρχικά εμποτίζεται για αρκετές ημέρες και στη συνέχεια προστίθεται μελάσα ή μέλι. Το τελευταίο στάδιο είναι η προσθήκη γεύσεων και επιπλέον συστατικών.

Αυτό το καρβουνάκι είναι που βάζουμε πάνω στους ναργιλέδες και το ανάβουμε για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία του ατμίσματος.

7f8guibjnk.png

Πού θα βρείτε επώνυμα είδη

Σημαντικό για να απολαύσετε την διαδικασία, είναι οι ναργιλέδες και τα αξεσουάρ ναργιλέ που θα επιλέξετε για το σπίτι σας να είναι από κορυφαία brands του χώρου ώστε να σας παρέχουν μία μοναδική εμπειρία. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα cbd oil shop θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ναργιλέδες σε διάφορα μεγέθη, ακόμα και travel για να τον έχετε παντού μαζί σας, ενώ η μεγάλη ποικιλία σε εξαρτήματα ναργιλέ από επώνυμες μάρκες, εξασφαλίζει ότι θα είναι ειδικά σχεδιασμένα για μέγιστη απόδοση,

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Cbdoilshop και βρείτε ναργιλέδες και εξαρτήματα ναργιλέ σε συμφέρουσες τιμές.

ADVERTORIALS