Οι φανέλες δεν είναι old news: Γιατί τα γυναικεία φανελάκια και ανδρικά φανελάκια είναι απαραίτητο αξεσουάρ το 2022

Οι φανέλες δεν είναι old news: Γιατί τα γυναικεία φανελάκια και ανδρικά φανελάκια είναι απαραίτητο αξεσουάρ το 2022

Τα φανελάκια είναι ένα είδος εσώρουχου για άνδρες αλλά και για γυναίκες, που φοριέται κάτω από τα ρούχα σαν μπλουζάκι και προορίζεται στο να συγκρατεί τον ιδρώτα και να αποτρέπει τις οσμές επιτρέποντας ταυτόχρονα στο δέρμα να αναπνέει.

Πέρα από τη εφίδρωση, τα γυναικεία και ανδρικά φανελάκια προστατεύουν το σώμα από άβολα ή σκληρά υφάσματα (όπως για παράδειγμα το μάλλινο που «τσιμπάει»), ενώ καλύπτουν τυχόν διαφάνειες λεπτών ρούχων, όπως τα πουκάμισα.

Για αυτούς και πολλούς ακόμα λόγους, το 2022 τα γυναικεία φανελάκια και τα ανδρικά φανελάκια θα φορεθούν πολύ! Μάλιστα αυτά που θα βρείτε στην Minerva, είναι κορυφαίας ποιότητας και μπορεί να έχουν κοντά μανίκια και να μοιάζουν με t-shirt ή να είναι αμάνικα, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη!

Για γυναίκες με στυλ

Ξεχάστε τις άβολες στιγμές που μπορεί να προκύψουν, όταν το πουκάμισο που επιλέξατε έχει μεγαλύτερη διαφάνεια από αυτή που υπολογίζατε, ή έχετε άγχος και αρχίζετε να ιδρώνετε με αποτέλεσμα αντιαισθητικές στάμπες. Τα γυναικεία φανελάκια της Minerva είναι εδώ για να σώσουν την ημέρα!

Κοντομάνικα ή αμάνικα, με φαρδιά τιράντα ή strap tops είναι κατασκευασμένα από φυσικό ύφασμα, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει χωρίς να σας προκαλεί δυσφορία και επιπλέον απορροφούν την εφίδρωση αποτρέποντας τις δυσάρεστες οσμές.

Ακόμα καλύτερο, τα γυναικεία φανελάκια μπορούν να αποτελέσουν μέρος της εμφάνισής σας, αφού διατίθενται σε μοναδικά σχέδια και χρώματα και μπορούν να συνδυαστούν με blazers και μισο-κουμπωμένα σακάκια ή τζάκετς για ένα ακαταμάχητο στυλ κάθε στιγμή της ημέρας.

iuyt.png

Για άνδρες που δεν τους σταματάει τίποτα

Βόλτα για καφέ; Σημαντικό meeting; Γάμος φίλου ή πάρτι με ατέλειωτο χορό; Καινούργιο πουλόβερ που «τσιμπάει»; Όποιο κι αν είναι το task, τα ανδρικά φανελάκια που θα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα εσωρούχων Minerva σε έχουν καλυμμένο! Με άνετο και απορροφητικό φυσικό ύφασμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και έξυπνο σχεδιασμό που δεν διαγράφεται μέσα από τα ρούχα σας, ο ιδρώτας και τα σκληρά υφάσματα δεν αποτελούν πια πρόβλημα και η άνεση είναι δεδομένη σε κάθε στιγμή της ημέρας!

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα εσωρούχων Minerva και βρείτε ανδρικά φανελάκια και γυναικεία φανελάκια κορυφαίας ποιότητας σε μοναδικές προσφορές

ADVERTORIALS