Ολόσωμα μαγιό και sexy; Γίνεται! Αποκτήστε τα πιο τολμηρά και προκλητικά γυναικεία μαγιό του 2022 με ένα κλικ

Ολόσωμα μαγιό και sexy; Γίνεται! Αποκτήστε τα πιο τολμηρά και προκλητικά γυναικεία μαγιό του 2022 με ένα κλικ

Ετοιμάζεστε για παραλία και δεν έχετε αποφασίσει τι να φορέσετε; Τα πιο μοδάτα μαγιό γυναικεία 2022 σας περιμένουν με ένα κλικ να τα αποκτήσετε. Κι αν νομίζετε ότι μόνο τα deux pieces θεωρούνται sexy μαγιό ξανασκεφτείτε το, γιατί τα τολμηρά και προκλητικά ολόσωμα μαγιό που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα e string έρχονται άμεσα στο χώρο σας για να σας αλλάξουν τη γνώμη!

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε με το πρωτοποριακό σας στυλ και την καυτή σας εμφάνιση φέτος στην πλαζ, η μόδα στα γυναικεία μαγιό 2022 προστάζει ολόσωμα sexy μαγιό, προκλητικά και τολμηρά με εντυπωσιακά κοψίματα για να κατακτήσετε την πλαζ.

Δείτε στη συνέχεια μερικά από τα top sellers κομμάτια σε γυναικεία μαγιό και κάντε την καλύτερη επιλογή για τις φετινές εμφανίσεις σας στις παραλίες!

Αποκαλυπτικό και classy

Μπορεί τα ολόσωμα μαγιό να συνδυάζονται με το καυτό στυλ του μπικίνι; Αν μιλάμε για τα sexy μαγιό που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα e string τότε η απάντηση είναι σίγουρα ναι. Από τα πιο τολμηρά γυναικεία μαγιό του 2022, το ολόσωμο Obsessive Malediva σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, μπορεί να είναι ένα κομμάτι όμως το εντυπωσιακό του σχέδιο αναδεικνύει τις καμπύλες σας και δημιουργεί ένα από τα πιο τολμηρά και προκλητικά sexy μαγιό. Ιδανικό για την παραλία αλλά και για πιο classy πάρτι σε πισίνα, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να αναδείξετε την θηλυκότητά σας με πρωτότυπο στυλ.

ftuygihlj;.png

Για δέσιμο

Τα κορδόνια ήταν ανέκαθεν ένα πολύ σέξι στοιχείο στα γυναικεία μαγιό και το 2022 αυτό το trend θεωρείται πολύ in fashion. Τώρα μπορείτε να το συνδυάσετε σε εντυπωσιακά ολόσωμα μαγιό, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Τολμηρά sexy μαγιό με κορδόνια στο μπούστο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να γίνετε η σταρ της πλαζ.

Τα ολόσωμα μαγιό Obsessive Beverelle σε μαύρο χρώμα με πολύχρωμες λεπτομέρειες σας δίνουν μία girlie παιχνιδιάρικη νότα, ενώ παραμένουν προκλητικά sexy μαγιό που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν τη σιλουέτα σας.

drytgyjhkjlkl,;.png

Βρείτε αυτά και ακόμη περισσότερα sexy μαγιό στο ηλεκτρονικό κατάστημα e string Τα πιο hot ολόσωμα γυναικεία μαγιό του 2022 σας περιμένουν να τα αποκτήσετε!

ADVERTORIALS