Coffee date: Ντύσου ανάλογα με την προσωπικότητα που θέλεις να προβάλλεις

Coffee date: Ντύσου ανάλογα με την προσωπικότητα που θέλεις να προβάλλεις

Coffee date: Ντύσου ανάλογα με την προσωπικότητα που θέλεις να προβάλλεις

Υπάρχει ένα meme με έναν διάλογο που πάει κάπως έτσι: “I like your personality”, “Thanks, I made it just for you”. Δεν υποστηρίζουμε την αλλοίωση του χαρακτήρα μας για χάρη κάποιου άλλου. Αντίθετα, είναι έμφυτος μηχανισμός όλων μας το να προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις προτιμήσεις του ατόμου που μας ενδιαφέρει.

Έτσι και για ένα ραντεβού, ειδικά αν είναι το πρώτο και γίνεται στο φως της μέρας, διαλέγουμε εμείς τα σημεία του χαρακτήρα μας που θέλουμε να αναδείξουμε, και να ενισχύουμε. Δεδομένου ότι η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει κατά πολύ, η προσωπικότητα που επιλέγουμε να προβάλλουμε αντικατοπτρίζεται στα ρούχα μας.

Ας δούμε, λοιπόν, κάποια concepts προσωπικότητας, που παίζουν περισσότερο σε ένα πρώτο coffee date.

  1. «Αυτήν την περίοδο διαβάζω Τολστόι»

Στο facebook του έχεις βρει ότι διαβάζει Καμύ, πολύ πριν ο κόσμος αρχίσει να διαβάζει την «Πανούκλα». Φυσικά, κι εσύ είσαι της κουλτούρας, αλλά, δεν είναι και το μόνο στοιχείο που σε χαρακτηρίζει. Αυτό είναι, όμως, το concept που θα προτάξεις. Μια cute φούστα σε καφέ – κρεμ τόνους, με κάποιο top με artsy μοτίβα, και πάνω ένα παλτό ή μια ζακέτα (ανάλογα τον καιρό) θα σε υποστηρίξουν απόλυτα στις πολιτιστικές σας αναζητήσεις. Artsy μοτίβα θα βρεις και σε γυναίκεια πουκάμισα, που μπορείς να τα αξιοποιήσεις σαν jackets, ανοιχτά, που θα αφήνουν εκτεθειμένο ένα μονόχρωμο top. Must παπούτσι είναι τα μποτάκια με τακούνι.

  1. «Εγώ για τον καφέ ήρθα»

Ίσως έχει καεί η γούνα σου, ίσως ο ενδιαφερόμενος να φαίνεται πολύ χαλαρός, κι εσύ θέλεις να δείξεις ότι δεν σε πειράζουν και οι αργοί ρυθμοί. Δεν είναι καλή ιδέα, λοιπόν, να του πεις ότι χαζεύεις τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα τις φωτογραφίες του στο Insta. Μπορείς να αποφύγεις αυτήν την εντύπωση εξαρχής, με skinny jeans, sneakers ή γόβες (ανάλογα το στυλ σου) και ένα λευκό T-shirt από πάνω. Απλή και πάνω από όλα έτοιμη για όλα – αλλά και για τίποτα. No worries.

  1. «Το βράδυ θα πάω σε ένα live σε ένα υπόγειο»

Δεν αντέχεις πάνω από 10 δευτερόλεπτα τα τραγούδια που ανεβάζει από μια άγνωστη μεξικανική post-punk μπάντα. Λίγη κλασική ροκ σου αρκεί. Επειδή, όμως, αυτή τη δήλωση πολλές την κάνουν, θα βάλεις skinny jeans, διχτυωτό καλσόν και από πάνω ένα crop τοπ που θα αφήνει εκτεθειμένη την αρχή του καλσόν. Εξαιρετικές επιλογές θα βρεις και στα γυναικεία πουκάμισα, όπου μπορείς να ψαρέψεις κάτι σε καρό, και να το δέσεις λίγο πιο πάνω από τον αφαλό.

Φυσικά, μπορείς να δείξεις ότι έχεις κάνει effort βάζοντας κάποιο φόρεμα ή κάτι πιο extravagant. Τα coffee dates, όμως, είναι από μόνα τους πιο χαλαρής φύσης, από τα ραντεβού με συνοδεία αλκοόλ.

ADVERTORIALS