Για ''Προσβολή της γενετήσιας Αξιοπρέπειας'' και ''Σωματική Βλάβη'', κατηγορείται το ζευγάρι Ρομά που επιτέθηκε σε 15χρονη στο Μαρμάρι

Για ''Προσβολή της γενετήσιας Αξιοπρέπειας'' και ''Σωματική Βλάβη'', κατηγορείται το ζευγάρι Ρομά που επιτέθηκε σε 15χρονη στο Μαρμάρι

Για ''Προσβολή της γενετήσιας Αξιοπρέπειας'' και ''Σωματική Βλάβη'', κατηγορείται το ζευγάρι Ρομά, που επιτέθηκε σε ανήλικο κορίτσι στο Μαρμάρι, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πρόκειται για μια 20χρονη Ρομά, που γεννήθηκε στην Αλβανία και για έναν 19χρονο Ρομά που γεννήθηκε στην Ελλάδα.

Οι δύο δράστες δούλευαν σε ξενοδοχείο στο Μαρμάρι, ενώ συνελήφθησαν χθες Κυριακή, από την αστυνομία, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Συγκεκριμένα γύρω στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, τρία 15χρονα κορίτσια βρισκόντουσαν στον επαρχιακό δρόμο Μαρμαρίου με κατεύθυνση προς τη θάλασσα, ενώ ένας άνδρας και μια κοπέλα οι οποίοι βρισκόντουσαν στην ίδια πλευρά του δρόμου, πλησίασαν τα νεαρά κορίτσια, με τον νεαρό άνδρα να προσβάλει το ένα από τα τρία 15χρονα κορίτσια, με σεξουαλικού περιεχομένου έκφραση. Η κοπέλα που ήταν μαζί του, επιτέθηκε στην 15χρονη, χτυπώντας την στο κεφάλι, ενώ τη δάγκωσε και στην κοιλιά.

Στο σημείο που συνέβη το περιστατικό πήγε η μητέρα της 15χρονης, προλαβαίνοντας μάλιστα να τραβήξει και βίντεο τους δράστες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή προς την παραλία. Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό και μετέβησαν στο Μαρμάρι ώστε να τους εντοπίσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ADVERTORIALS