4 κοσμοπολίτικα νησιά για να επισκεφθείς το καλοκαίρι

4 κοσμοπολίτικα νησιά για να επισκεφθείς το καλοκαίρι

        4 κοσμοπολίτικα νησιά για να επισκεφθείς το καλοκαίρι

Όταν μιλάμε για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα, τότε το μυαλό μας  πάει αυτόματα στα πανέμορφα νησιά της. Σε αυτό το άρθρο σου παρουσιάζουμε τα 4 πιο κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας  που πρέπει να επισκεφθείς το καλοκαίρι.

Μύκονος

Σε αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα πιο διάσημα κοσμοπολίτικα νησιά του κόσμου, η Μύκονος, όπου κατακλύζεται από χιλιάδες τουρίστες από όλη τη γη κατά την περίοδο των θερινών μηνών και όχι μόνο. Το νησί των ανέμων είναι ευρέως γνωστό για την έντονη διασκέδαση που προσφέρει με ατελείωτα πάρτι σε γνωστά παραλιακά μαγαζιά αλλά και σε παγκοσμίου φήμης νυχτερινά κέντρα. Αν επισκεφθείς την Μύκονο, μην παραλείψεις να περπατήσεις στα  περιβόητα κυκλαδίτικα σοκάκια της όπου σφίζουν από ζωή αλλά και τις καταγάλανες παραλίες κατά μήκος του νησιού, αφού πρώτα ενοικιάσεις ένα όχημα από την KSK rent a car, καθώς είναι απαραίτητο για τις μετακινήσεις σου.

Πάρος

Η Πάρος αποτελεί το τέταρτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων όπου μπορεί να συνδυάσει ηρεμία και χαλάρωση αλλά και την έντονη διασκέδαση. Το νησί είναι γνωστό για τις αμέτρητες εκπληκτικές παραλίες που προσφέρει καθώς μπορείς να επιλέξεις να επισκεφθείς οργανωμένα παραλιακά θέρετρα για ξέφρενα πάρτι αλλά και παραλίες που προσφέρουν χαλάρωση και γαλήνη. Τέλος, το νησί της Πάρου φημίζεται για τα γραφικά σοκάκια της χώρας και όχι μόνο αλλά και τα φημισμένα ταβερνάκια της που σίγουρα δεν πρέπει να παραλείψεις.

Σαντορίνη

Το νησί της Σαντορίνης αποτελεί ακόμη έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς για το καλοκαίρι και ιδιαίτερα για τους ερωτευμένους. Η Σαντορίνη προσφέρει πολλές επιλογές διασκέδασης καθώς συνδυάζει μαγαζιά για πολυτελή γούστα αλλά και παραδοσιακά ταβερνάκια φημισμένα για τα τοπικά τους εδέσματα. Το νησί κατακλύζεται από τουρίστες στα γραφικά σοκάκια του και ιδιαίτερα τις ώρες που δύει ο ήλιος, απαθανατίζοντας αυτή την καταπληκτική θέα. Ακόμη, μην παραλείψεις να επισκεφθείς την Καλντέρα και να αγναντέψεις την υπέροχη θέα όπως και τις ιδιαίτερες παραλίες που διαθέτει το νησί.

Κέρκυρα

Τελευταίο στη λίστα, νησί, είναι η Κέρκυρα, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων. Η Κέρκυρα ή αλλιώς το νησί των Φαιάκων είναι ένα πανέμορφο νησί του Ιονίου, το οποίο είναι ιδιαίτερα επηρεασμένο από την κατοχή των Ενετών. Το νησί διαθέτει πολλές καταγάλανες και ιδιαίτερες παραλίες που αξίζει να επισκεφθείς καθώς τα καταπράσινα τοπία που θα σε εντυπωσιάσουν. Ακόμη, στο κέντρο του νησιού θα απολαύσεις την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κατά μήκος της βόλτας σου όπως και τα κοσμοπολίτικα μαγαζιά που σίγουρα θα λατρέψεις.

ADVERTORIALS