Στην ελίτ της ελληνικής ρυθμικής ο  ΓΣ. ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ.

Διπλή πρόκριση στην Α’ Εθνική κατηγορία!

1000037614.jpg
banner_900x200-(8).gif
Αθλητικα Τετάρτη, 29η Απριλίου 2026

– Διπλή πρόκριση στην Α’ Εθνική κατηγορία!

Με σπουδαίες εμφανίσεις και ακόμη μία μεγάλη αγωνιστική επιβεβαίωση της σοβαρής δουλειάς που γίνεται καθημερινά στον σύλλογό μας η Ηπιόνη Κω - Γυμναστικός Σύλλογος  επέστρεψε από τον Προκριματικό Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Κορασίδων στη Λαμία με δύο πολύ μεγάλες προκρίσεις στην Α’ Εθνική  κατηγορια- Elite level   του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η 13χρονη Βικτώρια Ραμάι και η 12χρονη Ίρις Ρίγα πέτυχαν το απαιτούμενο βαθμολογικό όριο και προκρίθηκαν στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κορυφαίας κατηγορίας  της χώρας, με τη Βικτώρια Ραμάι να καταγράφει μάλιστα βαθμολογίες που την έφεραν στην πρώτη δεκάδα των αθλητριών του προκριματικού.

✦ Βικτώρια Ραμάι

✦ Ίρις Ρίγα

Την ίδια στιγμή, οι αθλήτριές μας:

✦ Κάρμεν Βαβλά

✦ Ιωάννα Αναστασιάδη

✦ Ντέα Πρέγκα

✦ Ισμήνη Μιριτζή

✦ Φωτεινή Καπιτάνου

πραγματοποίησαν πολύ δυνατές εμφανίσεις στην κατηγορία Αστέρια  ( B level )  εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στους τελικούς του  Πρωταθλήματος, της κατηγορίας  Αστέρια που θα διεξαχθούν στο Λαύριο Αττικής, 15–17 Μαΐου.

Για ακόμη μία φορά, οι αθλήτριες της  Ηπιονης Κω  απέδειξαν πως η συνέπεια, η σωστή προετοιμασία και η αγωνιστική ποιότητα οδηγούν σε ουσιαστικά αποτελέσματα και μεγάλες διακρίσεις.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριές μας, στις προπονήτριές τους και στις οικογένειές τους.

Η Ηπιόνη η Κω  συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια την Κω και τα Δωδεκάνησα στα υψηλότερα επίπεδα της ελληνικής ρυθμικής γυμναστικής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
15 °C
Τετάρτη, 29 Απριλίου 8:38ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency