Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τη δημιουργία του θόλου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κω, με τα συνεργεία να έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες παρεμβάσεις για την κατασκευή του έργου.
Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες κοπής των δέντρων που προβλεπόταν να απομακρυνθούν, σύμφωνα με τον σχεδιασμό και τις ανάγκες υλοποίησης του έργου, προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του στεγάστρου.
Να σημειωθεί ότι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και σε άλλες περιοχές του νησιού, καθώς σε καλό στάδιο προόδου βρίσκεται η κατασκευή των θόλων στο Ζηπάρι και στην Κέφαλο.
Το έργο υλοποιείται από τον Δήμο Κω, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες.
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνεχίζουν την επιμόρφωση των κατοίκων των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων