Σάρωσε ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας στο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας Δωδεκανήσου που πραγματοποιήθηκε στην Τσουκαλαριά

Σάρωσε ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας στο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας Δωδεκανήσου που πραγματοποιήθηκε στην Τσουκαλαριά
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 
 
 

《Μαύρη》 Κυριακή μεταφορικά βέβαια αφού οι αθλητές μας μαύρισαν τα βάθρα σε όλες τις κατηγορίες που έλαβαν μέρος κερδίζοντας 5 από τις 6 κατηγορίες, εκτός αυτή των παμπαίδων που πήραν τα δύο από τα τρία μετάλλια. 
Πρώτος αγώνας για τους περισσότερους αθλητές που έλαβαν μέρος στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Κυριακής και η δυναμική τους δείχνει να είναι , όπως ήταν αναμενόμενο, καλύτερη από πέρυσι αφού οι παλαιότεροι ήδη γνωρίζουν τα κουσούρια του αρχιτέκτονα coach Σπύρου Ταντή από πέρυσι.
 
Οι νέοι  ποδηλάτες που ήρθαν με μεταγραφή,  συντονίστηκαν άμεσα και έδειξαν τα δόντια τους από τον πρώτο αγώνα. 
Αναλυτικά: μετά την Τρίτη θέση του Σκαλέρη το Σάββατο, στον πρώτο του αγώνα στην μεγάλη κατηγορία των μικρών, την Κυριακή είχαμε μια άνετη επικράτηση της Αλευράκη στις πανκορασίδες που την έφερε στην 1η θέση του περιφερειακού πρωταθλήματος παρά το γεγονός, ότι δεν αποτελεί στόχο, λόγω εποχής. 
 Δυνατό αγώνα έκαναν και οι Παμπαίδες μας καταλαμβάνοντας την 2η και 3η θέση αντίστοιχα με τους Καραμετσή Κωσταντίνο και Κυριακού Στέφανο,  με τον Κωνσταντίνο που ήρθε από τα μίνι, να κλέβει την παράσταση λόγω μεγέθους! 
Η ομάδα των παίδων, έδειξε ότι είναι έτοιμη και δυνατή με την προσθήκη των περσινών παμπαίδων που πρωταγωνίστησαν στα πρωταθλήματα Ελλάδος,  κάνοντας ένα εύκολο σερί μεταλλίων καταλαμβάνοντας την 1η,  2η,3η ,5η και 8η θέση με τους Καράγιαννη,  Κωστογλάκη, Γρηγοριάδη,  Αλευράκη  και Μπάνα. Ενώ πιο πίσω ακολούθησαν ο Χόνδρος , ο Κοντογιωργάκης και ο Σκαλέρης σε μια κατηγορία που μετά από χρόνια είχε πάνω από 20 συμμετοχές.
 Στις κορασίδες οι τρείς προσθήκες της ομάδας έδωσαν δείγμα γραφής για το τι θα ακολουθήσει μέσα στη χρονιά κάνοντας άνετα το 1-2 με τις Μπούσδρα και Σιδέρη. Ενώ 4η τερμάτισε η Στεφανάκη Μαρία που επανήλθε μετά από απουσία χρόνων. 
Στους εφήβους , ο περσινός πολυπρωταθλητής Σιφουνιός έκανε περίπατο στα χώματα της Τσουκαλαριάς , αν και το mtb δεν τον εμπνέει, καταφέρνοντας να τερματίσει 1ος και αυτός. 
Στους μάστερ, ακόμη μια μεταγραφή μας για φέτος,  ο Φανούρης Κοντογιωργάκης κέρδισε άνετα παρά το γεγονός ότι προπονείται μόνος του στη Λέρο μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο. Επίσης στους μάστερ αθλητές οι Μπούσδρας και Γκράτσος έκαναν άλλη μια καλή εμφάνιση. 
Μεγάλη άτυχη, η πολλά υποσχόμενη Αντριάνα Σαμάρα που αναρρώνει από ένα τραυματισμό και θα είναι κοντά μας σύντομα. 
Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας για την υποστήριξη:
 Sernikos bikes 
ΚΩΣ Μαρίνα 
 Rafnar Hellas 
Pergaminos cars 
Χατζηδαυίδ μεταφορές 
Sante  cafe
 Berto luccy 
Pirros μεταλλικές κατασκευές
 Bti travel agency 
 Zaman fu Berger house 
 Top gear ενοικιάσεις Μότο 
 Natur αναψυκτικά 
 Ouster παρκινκ σκαφών Λαύριο 
 Blue star Ferries 
Wheels bike shop 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που αναδεικνύουν συνεχώς την προσπάθεια μάς για την καλλιέργεια και την πρόοδο της ποδηλασίας στη Κω και στα Δωδεκάνησα μάς.
 Με ιδιαίτερη τιμή, 
 Γραφείο Τύπου
 Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας 
 
 
 
IMG_8706.gif
 
 
IMG_8664.gif
 
 
IMG_8508.gif
 
 
IMG_8745.gif
 
 
IMG_8731.gif
 
 
IMG_8710.gif
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ADVERTORIALS