Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Όσοι παραβρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κω το περασμένο Σαββατοκύριακο, έζησαν ωραίες στιγμές και τον παλμό άλλης μιας ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Όσοι παραβρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κω το περασμένο Σαββατοκύριακο, έζησαν ωραίες στιγμές και τον παλμό άλλης μιας ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
Όσοι παραβρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κω το περασμένο Σαββατοκύριακο, έζησαν ωραίες στιγμές και τον παλμό άλλης μιας ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. 
Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναδεικνύοντας το ευ αγωνιζεσθαι, παρουσία και του coach Ζιάγκου Βαγγέλη. 
Η ζωντάνια και ο παλμός στις κατάμεστες εξέδρες, από το φίλαθλο κοινό - το κοινό της Κω -χωρίς την παραμικρή ύβρη, χωρίς το παραμικρό "γιουχάρισμα" στον αντίπαλο, πάρα μόνο την υποστήριξη στην ομάδα μας και με σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την μπασκετική του παιδεία και χρήζει πολλών συγχαρητηρίων. Δε συναντάς τέτοιο κλίμα συχνά, σε άλλα μέρη της Ελλάδας. 
Είναι γεγονός ότι, η προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Σύλλογο μας, δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και την εξωαγωνιστική συμπεριφορά. Ο αθλητής πρωτίστως είναι αθλητής εκτός των τεσσάρων γραμμών. Οι Ακαδημίες μας το απέδειξαν αυτό με την όμορφη παρουσία των παιδιών-αθλητών στις εξέδρες. 
Υπό την μουσική πανδαισία του dj Βασίλη Βερόπουλου τα υπέροχα κορίτσια της σχολής χορού Μπαλαρίνες και Όνειρα, μας πρόσφεραν ένα εξαιρετικό χορευτικό θέαμα κατά την διάρκεια των τεσσάρων αγώνων. 
Οι δημιουργίες της level creations των κ. Τσατσακλά και Καπρινιώτη, για άλλη μια φορά έδωσαν το στίγμα στη διοργάνωση.
Η παρουσίαση του τουρνουά από τον κ. Πίτση Γιώργο μέσω της ζωντανής κάλυψης από το giafkasports αλλά και από το Kos TV, έβαλε στο πνεύμα της διοργάνωσης, όσους δεν κατάφεραν να έρθουν στο γήπεδο. 
Το Ράδιο Έκφραση 97, χορηγός επικοινωνίας έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάδειξη του Final Four, παραμένει υποστηρικτής του Συλλόγου μας και κάθε δράσης ή εκδήλωσής μας. Ευχαριστούμε. 
Με την παρουσία του κ. Δούβαλη Μάκη του 12 sports αλλά και του κ. Γιοργαμνή Νίκου του xxsports μεταφέρθηκε στα sites, live κάθε λεπτό της υπέροχης αυτής γιορτής του μπάσκετ. 
Η στήριξη τέλος, των επιχειρήσεων του νησιού μας, οι οποίες ετοιμάζονται για την τουριστική σεζόν ήταν για άλλη μια φορά ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Γνωρίζουν ότι όλα λειτουργούν ανταποδοτικά στα παιδιά. 
Ξέρουν ότι ο Έσπερος εξ αρχής ιδρύσεως του, είναι τα παιδιά του. 
KOS MARINA 
ΚΡΗΤΙΚΟΣ SUPER MARKET 
KOS AKTIS
H2O Bar Restaurant
PYTHON TOURS 
PIKOULA PATISSERIES
CELESTINO
ΚΤΕΟ ΤΖΑΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ
DELICO 
ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΜZ SOUND-Μιχάλης Ζουλουφός
LUCKY WOODY BARBER  SHOP
ΑΦΟΙ ΚΟΚΑΛΑΚΗ -ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΆ ΥΛΙΚΆ-ΕΡΓΑΛΕΊΑ 
MODA WOOD -ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΓΡΗΓΌΡΗΣ
ΤΑVERNA ONEIRO
KOULIAS GROUP HOTEL 
CAFE VAROUZ
EVEREST
IGLOO THERM
Σας ευχαριστούμε γιατί χωρίς εσάς τίποτα δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.
Ευχαριστούμε την ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΒΣ για την άψογη συνεργασία και την στήριξη τους ως συνδιοργανωτες του Final Four.
Χωρίς βέβαια τους εθελοντές του Συλλόγου, δε θα είχαμε μια άρτια οργανωτικά διοργάνωση. 
Βάσω, Κατερίνα, Ευδοκία, Δημήτρη, Μιχάλη, Δημήτρη, Μάρκο, Γιάννη... μπράβο σας. 
Πέρυσι ανεβάσατε τον πήχη ψηλά, φέτος ξεπεράσατε τις προσδοκίες όλων! 
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και δίνουμε ραντεβού στην επόμενη ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, γιατί το νησί της Κω έχει αποδείξει  πόσο αγαπάει το άθλημα αυτό. 
 
ΥΓ: Στα παιδιά μας, αξίζουν καλύτερες αθλητικές υποδομές, το έχουν αποδείξει εμπράκτως!
ADVERTORIALS